Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
Έχετε απόλυτο δίκιο σ΄ αυτό. Και εδώ κάτι ανάλογο συμβαίνει κατά περίοδους και μέρη.
Υ.Γ. Τα σφαιρίδια, που συχνά αναφέρετε, είναι ένα από αυτά.  :grin:
ναι θα παω σε μια ιστορικη  παλια ταβερνα λογο αυθεντικοτητας στο διακοσμο η στην αυρα που αποπνει το περιβαλλον απο τις σημαντικες προσωπικοτητες που διεβησαν το κατωφλι της μεχρι εκει ομως δεν θα παω στον καθε πουθενα που ανοιξε ενα μπουρδελο μεσα σε μια στοα βρωμιαρικη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
αυτο δεν ειναι κουρου  :think:

URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ναι θα παω σε μια ιστορικη  παλια ταβερνα λογο αυθεντικοτητας στο διακοσμο η στην αυρα που αποπνει το περιβαλλον απο τις σημαντικες προσωπικοτητες που διεβησαν το κατωφλι της μεχρι εκει ομως δεν θα παω στον καθε πουθενα που ανοιξε ενα μπουρδελο μεσα σε μια στοα βρωμιαρικη

:thumbsup:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
κατα καιρους μου λενε καποιοι δεν εχεις παει να φας εκει ειναι τελεια μπαινω βλεπω τι ειναι τουτο το μπουρδελο ρε μαλακα τι να παω να κανω εκει ? μα εχει πολυ ωραιο φαγητο  σου λεει  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα φαω ακόμα και στην καντινα εξω απο το μπουζουξιδικο με τον κ τρουμπακης μου :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1: :happy: :grouphug: :happy: :bounce-glasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τι είναι οι 7 θάλασσες?

Η πιο ακριβή ταβέρνα [εστιατόριο] με ψαρικά της πόλης. Στην Καλαποθάκη. Η κα. Έριναλ που το παίζει κομμουνιστοσυμμορίτισσα τρώει συχνά εκεί.
Οδός Καλαποθάκη ... Κέντρο. Δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας όπου ο πρώην Δήμαρχος  ήθελε να θεμελιώσει τζαμί.

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
ναι θα παω σε μια ιστορικη  παλια ταβερνα λογο αυθεντικοτητας στο διακοσμο η στην αυρα που αποπνει το περιβαλλον απο τις σημαντικες προσωπικοτητες που διεβησαν το κατωφλι της μεχρι εκει ομως δεν θα παω στον καθε πουθενα που ανοιξε ενα μπουρδελο μεσα σε μια στοα βρωμιαρικη
εεεεετσι

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.082
Πόντοι
2.606
Η πιο ακριβή ταβέρνα [εστιατόριο] με ψαρικά της πόλης. Στην Καλαποθάκη. Η κα. Έριναλ που το παίζει κομμουνιστοσυμμορίτισσα τρώει συχνά εκεί.
Οδός Καλαποθάκη ... Κέντρο. Δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας όπου ο πρώην Δήμαρχος  ήθελε να θεμελιώσει τζαμί.

ενδιαφέρον...
αλλά μήπως έχετε μπερδευτεί, κος Έρης δεν είπαμε? :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οδός Καλαποθάκη ... Κέντρο. Δίπλα από την πλατεία Ελευθερίας όπου ο πρώην Δήμαρχος  ήθελε να θεμελιώσει τζαμί.
τρωω παντου μην λες ψεματα. χθες εκανε εγκαινια το giulietta spritzeria

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τρωω παντου μην λες ψεματα. χθες εκανε εγκαινια το giulietta spritzeria

Ο νηματοθέτης δεν ψεύδεται.
Όσο γι΄ αυτό που άνοιξε χθες ... Θα στείλω το υπηρετικό προσωπικό μου να το δοκιμάσει και εάν κριθεί ότι αρμόζει στην Τάξη μου, θα το επισκεφθώ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο νηματοθέτης δεν ψεύδεται.
Όσο γι΄ αυτό που άνοιξε χθες ... Θα στείλω το υπηρετικό προσωπικό μου να το δοκιμάσει και εάν κριθεί ότι αρμόζει στην Τάξη μου, θα το επισκεφθώ.
χθες ηταν και η τουνη.. για τους φαν.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom