brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.057
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μηπως καταλαβες λαθος ? δεν πιστευω να πηγες στον ταφο του ινδουΈστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
τυπε μηπως καταλαβες λαθος ? δεν πιστευω να πηγες στον ταφο του ινδουΈστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
αλλο ενα λιανοκλαδι αδερφε...Έστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
Θέλω "μερέντα" στο οκτάποντο!![]()
Δύσκολο. Κλανιδι, ισα-ισα για την μυρωδιά.Θέλω "μερέντα" στο οκτάποντο!![]()
eau de toilette που λένε και οι ΓάλλοιΔύσκολο. Κλανιδι, ισα-ισα για την μυρωδιά.![]()
Ευτυχώς που κρατούσε σουιφερ και δεν σφουγγαριζε.εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
Τα ακριβά αρώματα, στα μικρά (μ)που(κα)λακια.eau de toilette που λένε και οι Γάλλοι![]()
Άουτς...Ευτυχώς που κρατούσε σουιφερ και δεν σφουγγαριζε.