brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μηπως καταλαβες λαθος ? δεν πιστευω να πηγες στον ταφο του ινδουΈστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
τυπε μηπως καταλαβες λαθος ? δεν πιστευω να πηγες στον ταφο του ινδουΈστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
αλλο ενα λιανοκλαδι αδερφε...Έστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
Θέλω "μερέντα" στο οκτάποντο!
Δύσκολο. Κλανιδι, ισα-ισα για την μυρωδιά.Θέλω "μερέντα" στο οκτάποντο!
eau de toilette που λένε και οι ΓάλλοιΔύσκολο. Κλανιδι, ισα-ισα για την μυρωδιά.
Ευτυχώς που κρατούσε σουιφερ και δεν σφουγγαριζε.εγω εκλεισα το ματι στην καθαριστρια στη δουλεια σημερα και της ειπα "με στελνει ο μπραμπ" και με πηρε στο κυνηγι με το σουιφερ
Τα ακριβά αρώματα, στα μικρά (μ)που(κα)λακια.eau de toilette που λένε και οι Γάλλοι
Τα ακριβά αρώματα, στα μικρά (μ)που(κα)λακια.
Άουτς...Ευτυχώς που κρατούσε σουιφερ και δεν σφουγγαριζε.
Τι βλέπουν τα τσαχπίνικα μπιρμπιλωτά μου μάτια;