Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.192
- Πόντοι
- 2.606
γιατι γελας ρε θειο? και εγω ετσι τον ρωτησα :S :S :S
καντο και εσυ εχει πλακα
θείο κι' εσύ? :o :S
γιατι γελας ρε θειο? και εγω ετσι τον ρωτησα :S :S :S
καντο και εσυ εχει πλακα
Αναμένεται νέο κύμα πμ ;)να τους λες ότι έχει και καθαρίστρια στο νεκροταφείο να διαλέξουν
aνταλλαγη γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις στο σαη.ρε φιλαράκι δώσε και σε μένα... έτσι λένε?
Αναμένεται νέο κύμα πμ ;)
Δεν είναι κακή ιδέα, με ενδεικτική τιμή σαν τα εμφιαλωμένα...
πρέπει να αρχίσει τις χρεώσεις.
ο ροπαο ανταλλάσσει με παιχτρια ριαλιτι ρε γατακιaνταλλαγη γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις στο σαη.
σου λεει ας πουμε μια καθαριστρια στο νεκροταφειο,του λες εσυ μια αποκλειστικη στο τζανειο
και με πορτα/υποδοχηο ροπαο ανταλλάσσει με παιχτρια ριαλιτι ρε γατακι
τι πορτα?αυτη του τραστ?και με πορτα/υποδοχη
αν ειναι η τουνη του δινω την κυπρια εγγυημένα θα τη φερω αμπαριασμενη στο πορτκ παγκαζ στο αμαξι μου δεμενηο ροπαο ανταλλάσσει με παιχτρια ριαλιτι ρε γατακι
εχει ακρες ο μπος...πες να του μιλησωαν ειναι η τουνη του δινω την κυπρια εγγυημένα θα τη φερω αμπαριασμενη στο πορτκ παγκαζ στο αμαξι μου δεμενη
Τούνηαν ειναι η τουνη του δινω την κυπρια εγγυημένα θα τη φερω αμπαριασμενη στο πορτκ παγκαζ στο αμαξι μου δεμενη
αυτη να μενειτι πορτα?αυτη του τραστ?
πες του οτι θα τον βγαλω ασπροπροσωπο ξερω να φερθω σα πραγματικος κυριος εχω μεγαλωσει στα σαλωνια και στα πιαναεχει ακρες ο μπος...πες να του μιλησω
Τι να την κάνεις τη σακούλα όταν την έχεις στα 4;όντως, με μια σακούλα...
ειναι μεγαλο μουνι αυτος εμενα μου εδωσε το τηλεφωνο της καθαριστριαςΈστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S
Ήσουν στο σωστό νεκροταφείο;Έστησα καραούλι νεκροταφείο, τίποτα δεν έκανα και ο μπραμπος δεν απαντάει στα πιμια μου :S