iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μη βάζεις ιδέες. Θα γραφτεί στο site μαζί με το νικ Ο-ανιψιός-του-blizardeyeθα δούμε καμιά μέρα νικ Ο_γιος_του_Κωλόγερου και θα γελάμε...
Μη βάζεις ιδέες. Θα γραφτεί στο site μαζί με το νικ Ο-ανιψιός-του-blizardeyeθα δούμε καμιά μέρα νικ Ο_γιος_του_Κωλόγερου και θα γελάμε...
Έτσι όπως πάμε μάλλον γκόμενο θα βρούμε στο τέλος...Είχαμε τον Αλέξανδρο, τώρα θα έχουμε και τον Έτσι. Μετά ο Μπλιζ περιμένει να βρει γκόμενα
ααααααααααααααχαχαχχαχαχααχχαχααχχΕίχαμε τον Αλέξανδρο, τώρα θα έχουμε και τον Έτσι. Μετά ο Μπλιζ περιμένει να βρει γκόμενα
πες τα μανα μου..Έτσι όπως πάμε μάλλον γκόμενο θα βρούμε στο τέλος...
εγω δεν θελω γκομενο....ας πεθανω στο ραφι
Κάνεις δεν είναι τελειοςΈτσι όπως πάμε μάλλον γκόμενο θα βρούμε στο τέλος...
τρουμπ εχει σημερα κανενα ματς; να παρουμε μπυρες να ρευομεθα να βριζουμε και να τρωμε σαν να μην υπαρχει αυριο τιμωντας την αντρικη μας φιλια;εγω δεν θελω γκομενο....ας πεθανω στο ραφι
Έτσι... Τι είμαστε, τίποτα μονόχνωτοι;Κάνεις δεν είναι τελειος
καλα...εσυ ειδικα εισαι οσο αντρας πρεπει για γυναικαρα...τρουμπ εχει σημερα κανενα ματς; να παρουμε μπυρες να ρευομεθα να βριζουμε και να τρωμε σαν να μην υπαρχει αυριο τιμωντας την αντρικη μας φιλια;
τρουμπ εχει σημερα κανενα ματς; να παρουμε μπυρες να ρευομεθα να βριζουμε και να τρωμε σαν να μην υπαρχει αυριο τιμωντας την αντρικη μας φιλια;
γενικη κριση βυζιων...ti leei
τρουμπ εχει σημερα κανενα ματς; να παρουμε μπυρες να ρευομεθα να βριζουμε και να τρωμε σαν να μην υπαρχει αυριο τιμωντας την αντρικη μας φιλια;
Θεμελιώδεις αρχές του αντρισμού...Λησμονήσατε το κλάσιμο, και το ξύσιμο στα αρχίδια....
δε περνανε κριση τα βυζγια ρε τρουμπ...ουτε τα φυσικα ουτε και τα σιλικοναταγενικη κριση βυζιων...
Θεμελιώδεις αρχές του αντρισμού...
Κρύβε λόγιαόπως και η συμπεριφορά 1οχρονου από ανθρώπους 40+ ...