Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Να τα λεμε και αυτα ... Σωστη παρεμβασηΜικρο τσουτσουνακι, μεγάλη καρδια
Να τα λεμε και αυτα ... Σωστη παρεμβασηΜικρο τσουτσουνακι, μεγάλη καρδια
Δοκιμαστής περγαμόντου ή βύσσινου;όχι, ούτε γι' αστείο...
Ξέρει και το nickname σας;Άσχετο. Εχθές μου ξέφυγε μπροστά στο γιο μου η λέξη "μιλφαρα". Και τι μου λέει: Όπα. Προχω ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ. Ξέρει και τις μιλφαρες.
Άσχετο. Εχθές μου ξέφυγε μπροστά στο γιο μου η λέξη "μιλφαρα". Και τι μου λέει: Όπα. Προχω ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ. Ξέρει και τις μιλφαρες.
σε εσενα θα ερθω Κα Ελενα...η ερι ολο με απειλει σημεραΑμα θες τρυφεραδες και γουτσου γουτσου θα ερθω εγω... Ερι βαραει
Η αλήθεια ειναι οτι μονο η ελενα μπορει να σε σωσει απο εμενα..σε εσενα θα ερθω Κα Ελενα...η ερι ολο με απειλει σημερα
Και αυτο παιζει ... Συνθετοτερο, αλλα σιγουρα θα προσφερει πιο υψηλες τιμες στην κλιμακα μετρησης ΗΔΟΝΗΣ Σαν σκωτσεζικο σεξοντους ενα πραμα....Αν θέλει και τα δύο ταυτόχρονα; ;)
Μπορεί να διαβάζει αυτή τη στιγμή και να του πει: Είναι και μαρτυριάρης ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ...
στο μπου να μπαίνει άραγε?
Μπορεί να διαβάζει αυτή τη στιγμή και να του πει: Είναι και μαρτυριάρης ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ...
Ενδιαφέρον!!!Και αυτο παιζει ... Συνθετοτερο, αλλα σιγουρα θα προσφερει πιο υψηλες τιμες στην κλιμακα μετρησης ΗΔΟΝΗΣ Σαν σκωτσεζικο σεξοντους ενα πραμα....
Ναι πες τους εσένα περιμέναμε ..Άσχετο. Εχθές μου ξέφυγε μπροστά στο γιο μου η λέξη "μιλφαρα". Και τι μου λέει: Όπα. Προχω ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ. Ξέρει και τις μιλφαρες.
Ναι ειναι spooky-φοβιστικια . Ασε που αυτα με τους πλανητες που λεει αλλου, μπερδευουν τα πραγματα περισσοτερο :-σε εσενα θα ερθω Κα Ελενα...η ερι ολο με απειλει σημερα
Ναι πες τους εσένα περιμέναμε ..
γεια σου Ελενα ειμαι ο ΕΡΙΝαι ειναι spooky-φοβιστικια . Ασε που αυτα με τους πλανητες που λεει αλλου, μπερδευουν τα πραγματα περισσοτερο :-
Ελα κατω απο τα φτερα μου
ΣτΟΗΝ ΕΡΙ θα παω εγω
γεια σου Ελενα ειμαι ο ΕΡΙ
μου ειχε ταξει γαμο παλια και ακομα περιμενω στο λιανοκλαδι μαζι με τον νικ...Ναι ειναι spooky-φοβιστικια . Ασε που αυτα με τους πλανητες που λεει αλλου, μπερδευουν τα πραγματα περισσοτερο :-
Ελα κατω απο τα φτερα μου
ΣτΟΗΝ ΕΡΙ θα παω εγω
φιλιά κοριτσαρα μου :-*Υπαγω προς βιοπορισμον οπως λεει και ο μεγας νηματοθετης
Φιλουδια σε ολους Ειδικα στον ΕΡΙ :-*
Είχαμε τον Αλέξανδρο, τώρα θα έχουμε και τον Έρι. Μετά ο Μπλιζ περιμένει να βρει γκόμεναγεια σου Ελενα ειμαι ο ΕΡΙ