Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
αφου ασχολησαι ;;;πω πω παιδια μαζεψτε με ο λακης μου βγαζει τον βιαιο εαυτό μου
γαμα τον τρομπα (με την καλη εννοια)
αφου ασχολησαι ;;;πω πω παιδια μαζεψτε με ο λακης μου βγαζει τον βιαιο εαυτό μου
δεν εχω λεφτα για κλυσμα ρε μπραμπ και αυτός με κανει μπουλινγκ ; δωσε κτι και συ μην εισαι τσιπης..να κανω κλυσμα να ειμαι κυριλεσκασε μωρη μερεντιαρα
δεν μπορω ρε πουτσικ με γαργαλαει , πως περνας απο μια βιτρινα και μυριζει κουλουρακι και θελεις να παρεις ετσι;αφου ασχολησαι ;;;
γαμα τον τρομπα (με την καλη εννοια)
βρες πρωτα τον αυτοχειρα και μετα παιρνεις και κλυσμα μην το κανεις σαν τον βεγγο που πρωτα αγορασε την κεραια και μετα την τηλεορασηδεν εχω λεφτα για κλυσμα ρε μπραμπ και αυτός με κανει μπουλινγκ ; δωσε κτι και συ μην εισαι τσιπης..να κανω κλυσμα να ειμαι κυριλε
θα πληρωσω και θα γαμησω ρεβρες πρωτα τον αυτοχειρα και μετα παιρνεις και κλυσμα μην το κανεις σαν τον βεγγο που πρωτα αγορασε την κεραια και μετα την τηλεοραση
δως μας πονοοοοοοοο
..
Ώρα φαγητού λατρεμένοι μου κύριοι..
μεχρι να χτυπησει καποιος την πορτα στο μπανιοστο σεξ ποσο κρατατε ειπαμε παιδια;
εξαρταται....3-4 ωρεςστο σεξ ποσο κρατατε ειπαμε παιδια;
πολυ εξυπνο πρεπει να ειναι αυτο και δεν το επιασαμεχρι να χτυπησει καποιος την πορτα στο μπανιο
ουτε σε φροντιστήριο δεν αντεχα τοσο..οχι με τα ποδια ανοιχτάεξαρταται....3-4 ωρες
τον παιζουμε στο μπανιο μωρη μερεντιαραπολυ εξυπνο πρεπει να ειναι αυτο και δεν το επιασα
σωπα ρε ρεκτη; βλέποντας το μπιντε;τον παιζουμε στο μπανιο μωρη μερεντιαρα
...δεν ειπες για μια σταση...να ξερουμε τι λεμε...ειπες γενικα σεχουτε σε φροντιστήριο δεν αντεχα τοσο..οχι με τα ποδια ανοιχτά
εμενα που με βλεπεις εχω κανει γενοκτονιεςσωπα ρε ρεκτη; βλέποντας το μπιντε;
τα βλεπετε ε με λενε μπαχαλακι ποια εμένα που μιλαω σοβαρα και απέριττααυτος ο πουστης ο εριναλ εχει μπαχαλεψει το νημα...ας τον σουταρει καποιος υπευθυνος γαμω τον αντιθεο μου
δεν σε βλέπω. να ερθεις να το κανεις μπροστα μου να μπορώ να σου κάνω καταγγελίεςεμενα που με βλεπεις εχω κανει γενοκτονιες
δεν ξερω απο στασεις εγω αυτα ειναι πολυπλοκα...δεν ειπες για μια σταση...να ξερουμε τι λεμε...ειπες γενικα σεχ
εχεις μεγαλο σιφωνι? γιατι χυνω πολυδεν σε βλέπω. να ερθεις να το κανεις μπροστα μου να μπορώ να σου κάνω καταγγελίες