athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
Καλημερες
Να πας Αβενιου για καφε να πνιξεις τον πονο σουκαλημερα σας απο την εξωτικη νεα σμυρνη...εχω παρει σβαρνα τα καφενεια αλλα μονο κατι γεροντια βρηκα κι αυτα σκορπια...μαπα η πληροφορια.... > >
μπααα ...ελεγα να μπω στο εξοχικο να παρηγορισω καμια χηραΝα πας Αβενιου για καφε να πνιξεις τον πονο σου
εγκρινωμπααα ...ελεγα να μπω στο εξοχικο να παρηγορισω καμια χηρα
Πήγαινε στο δίπλα, του Παλ.Φαληρου. Αν δεν βρεις εκεί στο παραδίπλα της Καλλιθέας. Δεν μπορεί, αν δεν βρεις γκαρσονα, όλο και κάποια χήρα θα βρεις.καλημερα σας απο την εξωτικη νεα σμυρνη...εχω παρει σβαρνα τα καφενεια αλλα μονο κατι γεροντια βρηκα κι αυτα σκορπια...μαπα η πληροφορια.... > >
χηρα θα ναι;;...χειρα θα ναι...παντως κατι θα ναι...εχει και ησυχια ...θα δουμεΠήγαινε στο δίπλα, του Παλ.Φαληρου. Αν δεν βρεις εκεί στο παραδίπλα της Καλλιθέας. Δεν μπορεί, αν δεν βρεις γκαρσονα, όλο και κάποια χήρα θα βρεις.
...ωχχ...κολησε την ιωση...καλημέρα σιχάματα της ανθρώπινης ύπαρξης, τελευταίοι από το ίζημα, καθάρματα, υπολείμματα γεροντικής άνοιας, αποκυήματα της πιο νοσηρής φαντασίας..
τι ιωση;...ωχχ...κολησε την ιωση...
του παπου... που μιλαει περιεργατι ιωση;
δεν εχω ιωση του παππουτου παπου... που μιλαει περιεργα
εχεις παρει αραπικη πουτσα ?δεν εχω ιωση του παππου
ουτε κανονικη οχι αραπικη χαχαχαχαχαχαχαχαεχεις παρει αραπικη πουτσα ?
η ερι μονο δινει πουτσα...ετσι λεγεται στα λοιπα νηματαουτε κανονικη οχι αραπικη χαχαχαχαχαχαχαχα
Εισαι ο Εριναλ τελικα;ουτε κανονικη οχι αραπικη χαχαχαχαχαχαχαχα
πω πω παιδια μαζεψτε με ο λακης μου βγαζει τον βιαιο εαυτό μουΕισαι ο Εριναλ τελικα;
οχι γραφε θα τα διαβασω στην δουλειαπω πω παιδια μαζεψτε με ο λακης μου βγαζει τον βιαιο εαυτό μου
σκασε μωρη μερεντιαραπω πω παιδια μαζεψτε με ο λακης μου βγαζει τον βιαιο εαυτό μου
αχαχαχχααχχαχαχαα εχω κλαψει λεμεσκασε μωρη μερεντιαρα