wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Δεν είναι υπόθεση.
Είναι πραγματικότητα. >
Ντροπή!
MacBook MacBook MacBook MacBook MacBook
MacBook MacBook MacBook MacBook MacBook
Δεν είναι υπόθεση.
Είναι πραγματικότητα. >
Πόσο γκαντεμης είναι πια, αυτός ο πλανητης;
Τον πλανήτη από τον οποίο έφυγε εννοείτε;Πόσο γκαντεμης είναι πια, αυτός ο πλανητης;
η τρυπα του οζοντος ειναι μαλλονΠοιος πλανήτης είναι πάλι αυτός;
Για σένα, με ελάχιστα μίλια...Καλησπέρα παιδιά
Εγώ δεν θέλω περγαμόντο,θέλω υποβρύχιο
Χαχαχαχαχα...η τρυπα του οζοντος ειναι μαλλον
Έχει κοκκινίσει από τη ντροπή μέχρι κι ο πισινός της...παντως πρεπει να ειναι ντροαπλη η κοπελα στην φωτογραφια! κρυβει η φουκαριαρα το προσωπο της απο την ντροπη!
ναι κοκκίνισε,τι να σου πωπαντως πρεπει να ειναι ντροαπλη η κοπελα στην φωτογραφια! κρυβει η φουκαριαρα το προσωπο της απο την ντροπη!
Δες ακριβώς από πάνω ;)[pre] το[/pre]ναι κοκκίνισε,τι να σου πω
Δες ακριβώς από πάνω ;)
Ποιοι ψήφισαν την πρώτη επιλογή; Να συσταθεί ειδική μονομελής επιτροπή...
Καλησπέρα παιδιά
Εγώ δεν θέλω περγαμόντο,θέλω υποβρύχιο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Μονομελής Επιτροπή Διοργάνωσης Εορτασμών, Επετείων και Ρωμαϊκών Θριάμβων του νήματος ανακοινώνει ότι μετά από πολύωρη συζήτηση και έντονους διαξιφισμούς και αντεγκλήσεις αποφάσισε με ομόφωνη απόφασή της [ψήφοι 1-0] όπως κατά τους εορτασμούς για τις 25.000 σελίδες του νήματος υιοθετήσει τα όσα ο κ. Eraser επρότεινε.
Η πρόταση του κ. Eraser θεωρήθηκε άκρως οικονομική και συνάδουσα με την πενία του νηματοθέτη.
Κατά τους εορτασμούς θα προσφερθεί στα ... μέλη μας ... γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Ένα μπιλάκι αναλογεί στον κάθε ένα σας. Το περίσσευμα θα προσφερθεί στους εορτασμούς για τις 26.000 σελίδες και επίσης με το σιρόπι θα προσφερθούν βυσσινάδες στους εορτασμούς των 27.000 σελίδων.
Ως έχω προείπει πιατάκια, κουταλάκια, χαρτοπετσέτες και νερό θα φέρετε από το σπίτι σας.
Δεν είμεθα φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Είμαι υπό σκέψη!Ποιοι ψήφισαν την πρώτη επιλογή; Να συσταθεί ειδική μονομελής επιτροπή...
Ποιοι ψήφισαν την πρώτη επιλογή; Να συσταθεί ειδική μονομελής επιτροπή...
Στην επόμενη ψηφοφορία να προταθούν ποινές για όσους ψήφισαν την πρώτη επιλογή. Έχουμε δημοκρατία ή δεν έχουμε; :SΕίμαι υπό σκέψη!
θειο θελω να μαμισω! στειλε κανα φραγκο!