Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.662
Πόντοι
26.096
Τίποτα το ιδιαίτερο φίλτατε, με εξαίρεση μια εβδομάδα στα λουτρά Αιδηψού για την ποδάγρα μου και
μια μονοήμερη επίσκεψη στον Άγιο Πατάπιο για συγχώρεση των αμαρτιών. :hi: 

:tooth:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Τίποτα το ιδιαίτερο φίλτατε, με εξαίρεση μια εβδομάδα στα λουτρά Αιδηψού για την ποδάγρα μου και
μια μονοήμερη επίσκεψη στον Άγιο Πατάπιο για συγχώρεση των αμαρτιών. :hi: 
Ίσως μια ετήσια παραμονή στους Αγίους Πάντες βοηθήσει περισσότερο για τις αμαρτίες!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
τυποι σημερα ειχε τοσο πολυ κινηση στην κηφισιας που τα χα διαβασει ολα και στο τελος μπηκα και θρεντ  σελφι απο κροςς ειμαι γκεη ?  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.662
Πόντοι
26.096
τυποι σημερα ειχε τοσο πολυ κινηση στην κηφισιας που τα χα διαβασει ολα και στο τελος μπηκα και θρεντ  σελφι απο κροςς ειμαι γκεη ?  :tooth:

Άντε και στο Adult Theatre τώρα ...  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Συνημμένα

• x.jpg
    x.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
τυποι σημερα ειχε τοσο πολυ κινηση στην κηφισιας που τα χα διαβασει ολα και στο τελος μπηκα και θρεντ  σελφι απο κροςς ειμαι γκεη ?  :tooth:
καλα σημερα γαμιοταν παντου...τι κηφισιας ...τι νεος κοσμος...τι βυρωνας ...τι δαφνη...μου βγηκε η ψυχη να ανεβω μαρουσι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
ειδα και πενταγιω ζει τον ερωτα της με παντρεμενο κι εχει προβληματα αν και εγω πιστευω οτι το προβλημα της ειναι οτι δεν ειναι σομαλος  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ίσως μια ετήσια παραμονή στους Αγίους Πάντες βοηθήσει περισσότερο για τις αμαρτίες!!

Ίσως για τον σύντροφο Μπλίζ, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πολλά τα κρίματα και οι αμαρτίες του μέσα στον χρόνο... :grin:

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
ειδα και πενταγιω ζει τον ερωτα της με παντρεμενο κι εχει προβληματα αν και εγω πιστευω οτι το προβλημα της ειναι οτι δεν ειναι σομαλος  :grin:
εχω ακουσει για πολλες ...καριολες ...που παρολο που ξερουν οτι ο αλλος ειναι παντρεμενος κοιτανε να του κανουν ζημια....και μολις καταφερουν να του κλεισουν το σπιτι ...τον στελνουν...ετσι σαν παιχνιδακι να περνανε την ωρα τους...σαν στοιχημα που πρεπει να κερδισουν

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καλημέρα  :knockinb: και καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να ζούμε όλοι  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εχω ακουσει για πολλες ...καριολες ...που παρολο που ξερουν οτι ο αλλος ειναι παντρεμενος κοιτανε να του κανουν ζημια....και μολις καταφερουν να του κλεισουν το σπιτι ...τον στελνουν...ετσι σαν παιχνιδακι να περνανε την ωρα τους...σαν στοιχημα που πρεπει να κερδισουν

Ποσώς μας ενδιαφέρουν οι ταπεινές συνήθειες και τα ποταπά καπρίτσια της πλέμπας, ώστε να πρέπει μάλιστα και να παίρνουμε θέση και να σχολιάζουμε. Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε λ.χ. η παραγωγική δομή και η οργάνωση των
μελισσών ή έστω το πολεοδομικό σύστημα και η αλληλεγγύη των μυρμήγκων... >:(

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Ποσώς μας ενδιαφέρουν οι ταπεινές συνήθειες και τα ποταπά καπρίτσια της πλέμπας, ώστε να πρέπει μάλιστα και να παίρνουμε θέση και να σχολιάζουμε. Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε λ.χ. η παραγωγική δομή και η οργάνωση των
μελισσών ή έστω το πολεοδομικό σύστημα και η αλληλεγγύη των μυρμήγκων... >:(
Γίνονται πραγματάκια στον Άγιο Πατάπιο δηλαδή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom