Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πρόσφατα έβαλε ίντερνετ! Η εντολή που έδωσε ήταν να μην μπαινοβγαίνουμε σε σαητ με πορνογραφικό υλικό. Ο λόγος; Μην μας την πέσει καμία αστυνομία!  :S  :rockon:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Δεν το πιστεύω...
Αδελφή ψυχή είναι.
Να έρθει αμέσως σε εμάς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.764
Πόντοι
28.246
Συμπαθώ το αφεντικό του Ζεμπουδακίου.
Ο άνθρωπος γνωρίζει από Οικονομία.
Το καλύτερο είναι το άλλο.
Το επίδομα αδείας δεν μου το έδωσε μαζί με την άδεια. Αλλά ήρθε τον Αύγουστο και μου έδωσε το ποσό αυτό λέγοντας μου τα χρόνια του πολλά για τα γενέθλια μου! Κάθε χρόνο τα ίδια.
Σκέφτηκα κι εγώ να πάω τέλος Αυγούστου που υπέγραψα για το ότι πήρα το επίδομα αδείας και να του πω μου το χρωστάς! Δώρο για τα γενέθλια μου έδωσες αλλά σκέφτηκα ότι θα τον χτυπήσει εγκεφαλικό!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Μην ανησυχείτε. Ούτε κι αυτοί άλλωστε ανησυχούσαν, την ώρα που τρώγοντας αμέριμνοι το φαγητό τους,
στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους άκουσαν ξαφνικά κάποιον να τραβάει τη σκανδάλη... :grin: :grin: :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Το επίδομα αδείας δεν μου το έδωσε μαζί με την άδεια. Αλλά ήρθε τον Αύγουστο και μου έδωσε το ποσό αυτό λέγοντας μου τα χρόνια του πολλά για τα γενέθλια μου! Κάθε χρόνο τα ίδια.
Σκέφτηκα κι εγώ να πάω τέλος Αυγούστου που υπέγραψα για το ότι πήρα το επίδομα αδείας και να του πω μου το χρωστάς! Δώρο για τα γενέθλια μου έδωσες αλλά σκέφτηκα ότι θα τον χτυπήσει εγκεφαλικό!
Αυτός δεν την παλεύει για πολύ ακόμη...  :S

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Και μετά θα μείνεις άνεργος, μην το ρισκάρεις!!!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606

τι ηλικία έχει?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Κάτι τέτοια έβλεπε ο κ. popov και έγραψε το Κεφάλαιο. Ευτυχώς που με άκουσε και υιοθέτησε ψευδώνυμο ... Μαρξ ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.764
Πόντοι
28.246
Μην ανησυχείτε. Ούτε κι αυτοί άλλωστε ανησυχούσαν, την ώρα που τρώγοντας αμέριμνοι το φαγητό τους,
στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους άκουσαν ξαφνικά κάποιον να τραβάει τη σκανδάλη... :grin: :grin: :grin:
Τώρα σκιαχτηκα περισσότερο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κάτι τέτοια έβλεπε ο κ. popov και έγραψε το Κεφάλαιο. Ευτυχώς που με άκουσε και υιοθέτησε ψευδώνυμο ... Μαρξ ...

Τι να κάνουμε φίλτατε; Εγώ Μάρξ για την πρόοδο της ανθρωπότητας κι εσείς αιωνίως με τα μούτρα στη Σάρξ
για τη διαιώνιση του είδους... :fuck1:  :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

Συνημμένα

• sss.gif
    sss.gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 18

Stories