blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Αφού έχει στο περίπτερο με 50 λεπτό μόνο, το μπουκαλάκι...
Είσθε σοφός!
Αφού έχει στο περίπτερο με 50 λεπτό μόνο, το μπουκαλάκι...
Στο σούπερ μάρκετ 24 λεπτά![]()
μουσικάρες από γεροντοκαψούρηδες...![]()
![]()
Κατάλαβα κύριε νημαυοθετη!
Κάτι σαν το αφεντικό μου... Δείτε το ραβασάκι που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι! Κάντε γιατί. :S
Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι τελεί κωλομπαράς :SΚατάλαβα κύριε νημαυοθετη!
Κάτι σαν το αφεντικό μου... Δείτε το ραβασάκι που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι! Κάντε γιατί. :S
Καλό και πανηγυρτζίδικο.
Ωραίο για το αυτοκίνητο σε αυτοκινητόδρομο.
Κατάλαβα κύριε νημαυοθετη!
Κάτι σαν το αφεντικό μου... Δείτε το ραβασάκι που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι! Μαντεψτε γιατί. :S
Πολεμιστής, Λιάκος και κατάσκοπος, να σκάσετε από την ζήλια σας που ο νηματοθετης με αγαπάει περισσότερο από εσάς!![]()
Είχε κρύψει και το κοντρόλ του air condition;Κατάλαβα κύριε νημαυοθετη!
Κάτι σαν το αφεντικό μου... Δείτε το ραβασάκι που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι! Μαντεψτε γιατί. :S
Πιστεύει, ότι αν ανέβει θερμοκρασία παραπάνω θα κάψει περισσότερο ρεύμα! :S![]()
![]()
![]()
αλήθεια τώρα?![]()
Τέτοια έλεγαν και καμάρωναν κάποτε και μερικοί άλλοι, που χαριεντίζονταν με την εξουσία...
Εσείς, βέβαια, δεν τα προλάβατε αυτά διότι είστε μικρός. Εμείς όμως οι παλαιότεροι, γνωρίζουμε καλά τι απέγιναν
ορισμένα αγαπητά λεβεντόπαιδα που πλησίασαν πιο κοντά από όσο θα έπρεπε...![]()
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.iliketowastemytime.com/sites/default/files/st-petersburg-union-liberation-working-class-1897_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny:
Τέτοια έλεγαν και καμάρωναν κάποτε και μερικοί άλλοι, που χαριεντίζονταν με την εξουσία...
Εσείς, βέβαια, δεν τα προλάβατε αυτά διότι είστε μικρός. Εμείς όμως οι παλαιότεροι, γνωρίζουμε καλά τι απέγιναν
ορισμένα αγαπητά λεβεντόπαιδα που πλησίασαν πιο κοντά από όσο θα έπρεπε...![]()
![]()
![]()
https://[URL unfurl="true"]www.iliketowastemytime.com/sites/default/files/st-petersburg-union-liberation-working-class-1897_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λέτε να υποστεί ρετούς;
Μάλλον το χάλασε εσκεμμένα :SΕίχε κρύψει και το κοντρόλ του air condition;![]()
ορισμένα αγαπητά λεβεντόπαιδα που πλησίασαν πιο κοντά
Πιστεύει, ότι αν ανέβει θερμοκρασία παραπάνω θα κάψει περισσότερο ρεύμα! :S
Υπάρχουν και οι βεντάλιες, φθηνές και εύκολες στη χρήσηΜάλλον το χάλασε εσκεμμένα :S
Ανεμιστήρας παίζει που θα βάλει και air condition. Το χειμώνα το καλοριφέρ (7 φέτες) δεν πάει πάνω από το 2. Λες και αν το βάλεις στο 6 δεν θα σταματήσει λόγω του θερμοστάτη όταν πιάσει την συγκεκριμένη θερμοκρασία δωματίου... :SΕίχε κρύψει και το κοντρόλ του air condition;![]()
Πιστεύει, ότι αν ανέβει θερμοκρασία παραπάνω θα κάψει περισσότερο ρεύμα! :S