NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
παρυφές ρε, για να μπεις στα βάθη της σοουμπιζ πρέπει να τον πάρεις σε βάθος :Sαπο τα βαθη της σοουμπιζ
παρυφές ρε, για να μπεις στα βάθη της σοουμπιζ πρέπει να τον πάρεις σε βάθος :Sαπο τα βαθη της σοουμπιζ
πάντως ο άνθρωπος επιβεβαιωμένα κινείται στις παρυφές της σοουμπιζ
εγω επιβεβαιωμενα κινουμαι στις παρυφες της μαλακιας
εχω γαμησει β αναπληρωματικη μεντι ζενε γνωμη σας
τυπε θες να πας κατευθειαν στον αφρο δεν γινεται γαμα καμια απο την την πλεμπα απ το κορδελιο και μετα εδω ειμαστε θα πω στην γραμματεα μου τον παπι να στο δωσειΤηλεφωνακι εχουμε; Εστω και για το νουμερο 9
τυπε θες να πας κατευθειαν στον αφρο δεν γινεται γαμα καμια απο την την πλεμπα απ το κορδελιο και μετα εδω ειμαστε θα πω στην γραμματεα μου τον παπι να στο δωσει
τυπε εισαι ετοιμος για τοσο μεγαλη θυσια ? μηπως να κανονιζες τον μπαρμπα του παπι πιο βατο μου ακουγεταιΗ Ερι διαβαζει; Θελω να παω ψηλα.
τυπε εισαι ετοιμος για τοσο μεγαλη θυσια ? μηπως να κανονιζες τον μπαρμπα του παπι πιο βατο μου ακουγεται
Θελει θυσιες η σοου-μπιζ, ειδικα αν εισαι κουκλακι ζωγραφιστο και μπλεξεις με γεροντοπουστεςπαρυφές ρε, για να μπεις στα βάθη της σοουμπιζ πρέπει να τον πάρεις σε βάθος :S
Θελει θυσιες η σοου-μπιζ, ειδικα αν εισαι κουκλακι ζωγραφιστο και μπλεξεις με γεροντοπουστες
φοβαμαι οτι θα βγεις σε μονοδρομο τυπε αντε μεχρι τον κομβο για ευζωνους να κανεις ωτοστοπ 6 τα χαραματα στην ερημιαΤετχοιο κελεπουρι η ερη, δεν ειναι για τους κυνοδοντες μου να ανοιξουν οι λεωφοροι της σοουμπιζ;
σκέτο? χωρίς να φάμε τίποτα?
.... Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
τι κανεις νικ?σκέτο? χωρίς να φάμε τίποτα?
να επανέλθεις να χαιρετίσεις μετά φωτογραφιών τσιμπουσίου
διαβάζω ΚΛΟ ΚΛΟ και γελάω μύστη μουτι κανεις νικ?
πουσαι ρε καβλα?
...σκέτο? χωρίς να φάμε τίποτα?
να επανέλθεις να χαιρετίσεις μετά φωτογραφιών τσιμπουσίου