κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
Καμμιά μαυρουλα; Την βρήκες τελικά αυτή που εψαχνες;Κωλογερε θα φαμε! ???
Καμμιά μαυρουλα; Την βρήκες τελικά αυτή που εψαχνες;Κωλογερε θα φαμε! ???
εγω παιδια με μαυρη θα πηγαινα με μαυρο οχι. μου αρεσουν πιο πολυ
Καμμιά μαυρουλα; Την βρήκες τελικά αυτή που εψαχνες;
...μμμμ...αρα το μυστικο οπως προειπε κι ο συναγωνιστης ηταν στη σουβλα..με το συμπαθιο κιολας...ναι και μου ηρθε ορεξη μετα για αρνια χαχαχαχαχα
Γράψε στις αναζητησειςοχι γμτ! μεχρι και τα μεγαλα μεσα εβαλα (Guru) αλλα δεν..... >
λες το ονειρο να ητο σεξουαλικον;
δηλαδη τωρα τι μου λετε δηλαδη οτι αυτον τον τυπο το θελω κολασμεναΌλα τα όνειρα είναι σεξουαλικά.
...αν εξαιρεσεις τα αρνια και εστιασεις οτι αυτος ετοιμαζε τη σουβλα...αρα....λυπαμαι που στο λεω αλλα ναιδηλαδη τωρα τι μου λετε δηλαδη οτι αυτον τον τυπο το θελω κολασμενα
δηλαδη τωρα τι μου λετε δηλαδη οτι αυτον τον τυπο το θελω κολασμενα
ελα μωρη να σου ξηγησω τ ονειροδηλαδη τωρα τι μου λετε δηλαδη οτι αυτον τον τυπο το θελω κολασμενα
τυπε καλυτερα να το κανουμε αντικριστο να κατσουμε εγω κι εσυ απεναντι και να βαλουμε εναν αλβανο στη μεση να ψηνειΚουραστηκα ηδη τυπε
τωρα που το λες τυπε καλυτερα να την παμε στα βλαχικα να τελειωνουμε :jelous:Και συγνωμη δηλαδη, ολη αυτη η κατασκευη και η ταλαιπωρια για τα ματια της κουκλιτσας της ζωγραφιστης;
τυπε καλυτερα να το κανουμε αντικριστο να κατσουμε εγω κι εσυ απεναντι και να βαλουμε εναν αλβανο στη μεση να ψηνεται
τωρα που το λες τυπε καλυτερα να την παμε στα βλαχικα να τελειωνουμε :jelous:
..εεε μααα...ετσι ..κι ασε καποιους να λενε για πλεμπες...ετσι ξερουμε εμειςτωρα που το λες τυπε καλυτερα να την παμε στα βλαχικα να τελειωνουμε :jelous: