Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Θα σας γνωρίσει ο Ραοπάπης και θα μας βολέψετε ούλους,  μη μας λέει και η κυρία Ερη  μπάκουρους  :television:

Αυτός μόνο ηλικιωμένους κίναιδους ξέρει και χαριεντίζεται μαζί τους... Να μας λείπει!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Θα σας γνωρίσει ο Ραοπάπης και θα μας βολέψετε ούλους,  μη μας λέει και η κυρία Ερη  μπάκουρους  :television:

Τα αρχιδια μου θα παρετε...να μαθετε να σεβεστε αυτους που δεν θα φτασετε ποτε και να μην ειστε ζηλιαρηδες...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Τα αρχιδια μου θα παρετε...να μαθετε να σεβεστε αυτους που δεν θα φτασετε ποτε και να μην ειστε ζηλιαρηδες...

Καλώς τον κ. συνάδελφο.
Μπαίνετε στο νήμα μας και κλείνουμε τον κλιματισμό. Πέφτει η θερμοκρασία από την 'δροσιά' σας.

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
καλησπερα καλε μου.....εσεις τι λετε για ολα αυτα?
εδω κοτζαμ νηματοθετης και πενεται...
εμεις η πλεμπα τι πρεπει να κανουμε...αντε να βρεις 50 τη βδομαδα...κι ο καργ... εεε  αφιλοτιμος δεν κοβει και κατι...ακατεβατα τα θελει

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227

Αγαπητέ και φίλτατε συναθλητή και συναγωνιστή,  άμα είναι να τα δείχνουμε ως συλλεκτικά στις κορασίδες και να βγάζουμε γκόμενα λέγοντας ότι "γνώριζα τον κο Ραοπάπη" , θα το ποιήσουμε στην αγαμία που μας διακατέχει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
καλησπερα ματια μου....θλιβομαι βαθυτατα για την κατασταση του νηματοθετη μας

Φευ, κυρία!
Ευτυχώς που οι καταθέσεις ψυχής που γίνονται στο νήμα μας, με αποσπούν για λίγο από την πενία μου.
Όπως η τελευταία κατάθεση ψυχής του κ. raopau,  ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τον μεγάλωσε ένας [ηλικιωμένος σήμερα] κίναιδος, που τον είχε ως γιουσουφάκι παιδί του...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

για συμμαζεψου λιγο συ γιατι θα σε παραμαζεψω....μιλα ανθρωπινα και μη μοιραζεις τ αρχιδια σου απο δω κι απο κει  γιατι θα ρθει η ωρα που θα τα χρειαστεις και δε θαχεις ουτε για σενα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Φευ, κυρία!
Ευτυχώς που οι καταθέσεις ψυχής που γίνονται στο νήμα μας, με αποσπούν για λίγο από την πενία μου.
Όπως η τελευταία κατάθεση ψυχής του κ. raopau,  ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τον μεγάλωσε ένας [ηλικιωμένος σήμερα] κίναιδος, που τον είχε ως γιουσουφάκι παιδί του...

ναι αλλα κοωε κι εσυ κατι ..μεγαλο νταβατζιλικι το 50αρικο....ααα γι αυτο εχει τετοια νευρα αυτος ειχε δυσκολα παιδικα χρονια

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
για συμμαζεψου λιγο συ γιατι θα σε παραμαζεψω....μιλα ανθρωπινα και μη μοιραζεις τ αρχιδια σου απο δω κι απο κει  γιατι θα ρθει η ωρα που θα τα χρειαστεις και δε θαχεις ουτε για σενα :2funny: :2funny: :2funny:
...θα παρει τα δικα μας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630