Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
καλως το κοριτσι...καλησπερα στους κυριους
καλως το κοριτσι...καλησπερα στους κυριους
Για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς ο πενόμενος νηματοθέτης ... >
Δεν έχω γκόμενες ...
καλως το κοριτσι...
Θα σας γνωρίσει ο Ραοπάπης και θα μας βολέψετε ούλους, μη μας λέει και η κυρία Ερη μπάκουρους
αν μπορει κατι να κανει η σαρανταρα γι αυτο ..να μου το πειτε κυριε...πως εγινε και πτωχευσατε?
Θα σας γνωρίσει ο Ραοπάπης και θα μας βολέψετε ούλους, μη μας λέει και η κυρία Ερη μπάκουρους
Για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς ο πενόμενος νηματοθέτης ... >
καλησπερα στους κυριους
Τα αρχιδια μου θα παρετε...να μαθετε να σεβεστε αυτους που δεν θα φτασετε ποτε και να μην ειστε ζηλιαρηδες...
εδω κοτζαμ νηματοθετης και πενεται...καλησπερα καλε μου.....εσεις τι λετε για ολα αυτα?
Καλησπέρα στην εξαίρετη κυρία.
Τα αρχιδια μου θα παρετε...να μαθετε να σεβεστε αυτους που δεν θα φτασετε ποτε και να μην ειστε ζηλιαρηδες...
καλησπερα ματια μου....θλιβομαι βαθυτατα για την κατασταση του νηματοθετη μας
καλησπερα ματια μου....θλιβομαι βαθυτατα για την κατασταση του νηματοθετη μας
Φευ, κυρία!
Ευτυχώς που οι καταθέσεις ψυχής που γίνονται στο νήμα μας, με αποσπούν για λίγο από την πενία μου.
Όπως η τελευταία κατάθεση ψυχής του κ. raopau, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τον μεγάλωσε ένας [ηλικιωμένος σήμερα] κίναιδος, που τον είχε ωςγιουσουφάκιπαιδί του...
...θα παρει τα δικα μαςγια συμμαζεψου λιγο συ γιατι θα σε παραμαζεψω....μιλα ανθρωπινα και μη μοιραζεις τ αρχιδια σου απο δω κι απο κει γιατι θα ρθει η ωρα που θα τα χρειαστεις και δε θαχεις ουτε για σενα
ναι αλλα κοωε κι εσυ κατι ..μεγαλο νταβατζιλικι το 50αρικο....ααα γι αυτο εχει τετοια νευρα αυτος ειχε δυσκολα παιδικα χρονια
Και νερό να φέρουν.
Πανάκριβο...