brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.069
- Πόντοι
- 2.606
βασιλισσαΝα του την γνωρίσεις και τι να την κάμει?
βασιλισσαΝα του την γνωρίσεις και τι να την κάμει?
για να αυξησω το κυρος μουΝα του την γνωρίσεις και τι να την κάμει?
Μειώνοντας το κύρος του μνηματοθέτη....?για να αυξησω το κυρος μου
χαχαχαχαχχαχαχαχαχ ντροπη σου εγω θα εριχνα το κυρος του δηλαδη με τη παρουσια μου;Μειώνοντας το κύρος του μνηματοθέτη....?
Όχι δα. Το κύρος του θα έπεφτε μαζί με την απόδοσή του και άλλα τινά κρεμάμενα εκ του γηραιού σαρκίου του!χαχαχαχαχχαχαχαχαχ ντροπη σου εγω θα εριχνα το κυρος του δηλαδη με τη παρουσια μου;
Όχι δα. Το κύρος του θα έπεφτε μαζί με την απόδοσή του και άλλα τινά κρεμάμενα εκ του γηραιού σαρκίου του!
Υπήρχε Ιστ Εντ τότε;483 μ.Χ.
Υπήρχε Ιστ Εντ τότε;
Τσιγκούνη!Άλλες 200 σελίδες.
Λέω να αφήσουμε το πανάκριβο περγαμόντο για τις 26.000 σελίδες.
Γλυκό του κουταλιού βίσυνο, ως και ο κ. Eraser προέτεινε. Από ένα μπιλάκι ο κάθε ένας και βισυνάδα με το σιρόπι που θα περισσέψει.
Το νήμα της αφθονίας!
ΘΑ σου βάλω εγώ χέρι.χαχααχαχαχχαχχαχ θα σου κανω ενα χουνερι
Τσιγκούνη!
ΘΑ σου βάλω εγώ χέρι.
Έρη, καταλαβαίνεις τώρα ότι όποια γυναίκα και να του γνωρίσεις προκοπή δεν θα δει?Ίσα ίσα. Και γλυκό και ποτό!
Πιατάκια, κουταλάκια και ποτήρια θα φέρετε όλοι σας από το σπίτι σας.
Ίσα ίσα. Και γλυκό και ποτό!
Πιατάκια, κουταλάκια και ποτήρια θα φέρετε όλοι σας από το σπίτι σας.
Και νερό να φέρουν.
Πανάκριβο...
........Άλλες 200 σελίδες.
Λέω να αφήσουμε το πανάκριβο περγαμόντο για τις 26.000 σελίδες.
Γλυκό του κουταλιού βίσυνο, ως και ο κ. Eraser προέτεινε. Από ένα μπιλάκι ο κάθε ένας και βισυνάδα με το σιρόπι που θα περισσέψει.
Το νήμα της αφθονίας!
α δεν γινεται εγω λογοδοτω στο μπλι αφου ακομα ειναι νηματοθετης. οποτε πρεπει να ξερει τα παντα δεν γινεται αλλιως ειναι θεμα αρχης . τα περι προκοπης θα σου αφαιρεσουν δικαιοωμα στο μελιτζανακι που θα μοιραστει να το ξερεις..Έρη, καταλαβαίνεις τώρα ότι όποια γυναίκα και να του γνωρίσεις προκοπή δεν θα δει?
α δεν γινεται εγω λογοδοτω στο μπλι αφου ακομα ειναι νηματοθετης. οποτε πρεπει να ξερει τα παντα δεν γινεται αλλιως ειναι θεμα αρχης . τα περι προκοπης θα σου αφαιρεσουν δικαιοωμα στο μελιτζανακι που θα μοιραστει να το ξερεις..