Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.070
- Πόντοι
- 2.606
ο ερεισερ που ειναι γατονι μηχανικος θα μου φτιαξει διθεσιο πατινι με τζιπιες ηλεκτοκουνητο να με φερνει τα βραδυα σπιτι...
Θείο πότε το χρειάζεσαι?
ο ερεισερ που ειναι γατονι μηχανικος θα μου φτιαξει διθεσιο πατινι με τζιπιες ηλεκτοκουνητο να με φερνει τα βραδυα σπιτι...
λεφτα κλειδια τσιγαρα.
ουτε κινητο.
γιατι οχι κινητο ρε?
γαυροι τυπε.Κι' εγώ βγαίνω πολύ συχνά χωρίς κινητό.
Καλύτερα έτσι θείο...
h εκρηξη πριν η μετα?ο ερεισερ που ειναι γατονι μηχανικος θα μου φτιαξει διθεσιο πατινι με τζιπιες ηλεκτοκουνητο να με φερνει τα βραδυα σπιτι...
h εκρηξη πριν η μετα?
καλημερα μπαρμπουλη!Καλημέρα, γέροι!
καλημερα μπαρμπουλη!
Δουλευουμε το Σαββατο.Ξυπνήσατε νωρίς; Ή πάτε για ύπνο αργά.
με ειπε κοπρια το μουνοσκυλο....
εγω ρε μπινε θα πιω μια μπυριτσα ακομα,θα παω σκλαβενιτη να ψωνισω να φτιαξω θεικο παστιστιο,θα κανω οικοκυρικά,θα κοιμηθω 2 ωριτσες,θα δω μπασκετακι και θα ξαναπαω σκλαβενιτη γιατι θα εχουν τελειωσει οι μπυρες....ανα χαθεις ρεμαλιΔουλευουμε το Σαββατο.
Για κοπριες μας περασες?
το ειπε με ασχημο τονο....ο ρεμπεσκεςΔεν είναι κακό...
Σκεφτείτε ότι είστε χρήσιμος για λίπασμα.
ωραιο προγραμμα.εγω ρε μπινε θα πιω μια μπυριτσα ακομα,θα παω σκλαβενιτη να ψωνισω να φτιαξω θεικο παστιστιο,θα κανω οικοκυρικά,θα κοιμηθω 2 ωριτσες,θα δω μπασκετακι και θα ξαναπαω σκλαβενιτη γιατι θα εχουν τελειωσει οι μπυρες....ανα χαθεις ρεμαλι
εγω ρε μπινε θα πιω μια μπυριτσα ακομα,θα παω σκλαβενιτη να ψωνισω να φτιαξω θεικο παστιστιο,θα κανω οικοκυρικά,θα κοιμηθω 2 ωριτσες,θα δω μπασκετακι και θα ξαναπαω σκλαβενιτη γιατι θα εχουν τελειωσει οι μπυρες....ανα χαθεις ρεμαλι
ενδιαμεσα διαβαζω ψυχολογια....και ποιησηωραιο προγραμμα.
στιβουμε τη ζωη σα λεμονοκουπα :S
ωραιο προγραμμα.
στιβουμε τη ζωη σα λεμονοκουπα :S
στειλε πμ για το τυπου κερκυρας μπαρμπα....ενδιαφερονΤην μπεσαμέλ, την κάνετε με βούτυρο αγελάδος; Ή με "τύπου κερκύρας".
ανοιξε θρεντ!στειλε πμ για το τυπου κερκυρας μπαρμπα....ενδιαφερον