amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
.. η acs αναλαμβάνει??
θα μου δωσεις το παπι να βγω ενα ραντεβου σημερα?
αυτα τα λενε νωριτερα.θα μου δωσεις το παπι να βγω ενα ραντεβου σημερα?
ε ρε...αυτα τα λενε νωριτερα.
εκει που ειναι θελει μια μερα για να βγει εξω.
πρεπει να μετακινησω καμια 20αρια αυτοκινηταε ρε...
ελα τυπε παρε
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2018-02/1862935.jpg?itok=iMEAfNqG[/img[/URL]]
[/quote]σκουτερακι με κασερι :2funny:
θα μου δωσεις το παπι να βγω ενα ραντεβου σημερα?
θειο καπνιζω 2 πακετα καμελ σκετα....μονο το καλαθακι να βαλω με χασατεΘείο θες να σου δώσω το ποδήλατο? Θα του βάλεις και ένα καλαθάκι και θα είσαι άρχοντας.
τυπε θα πας την γκομενα για λαχματζουν? διπλοπαρκαρισε στην ακτη μουτσοπουλου νομιζω δεν θα χεις προβλημαθα παρω την μπαντλει του θειου να γινω ρεζιλι
εγω παντως οταν βγαινω πλεον αμολαω καλουμπα για να ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισωο ερεισερ που ειναι γατονι μηχανικος θα μου φτιαξει διθεσιο πατινι με τζιπιες ηλεκτοκουνητο να με φερνει τα βραδυα σπιτι...
σωστο και ασφαλες...εγω αφηνα ψιχουλα αλλα αμα ξημερωσει μου τα τρωνε τα περιστεριαεγω παντως οταν βγαινω πλεον αμολαω καλουμπα για να ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισω
λεφτα κλειδια τσιγαρα.σωστο και ασφαλες...εγω αφηνα ψιχουλα αλλα αμα ξημερωσει μου τα τρωνε τα περιστερια
....Λυπάμαι... Δεν γνωρίζω...
Αν δεν αναλαμβάνει όμως καλέστε τον Νικοτρίβη με το ΤΑΞΙ
Σε περίπτωση που δεν μπορεί και αυτός, βάλτε μια φωνή να έρθω να την φορτώσω στο φουρκόνι.
γιατι μετα το 64ο ποτο παιζει να το αφησω στο κωλομπαρογιατι οχι κινητο ρε?