troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.699
- Πόντοι
- 5.506
γυναικες ρε θειο....θα πηρε 1.2 kg και νομιζει οτι ηρθε η συντελεια![]()
![]()
μπερδεύτηκα...
γυναικες ρε θειο....θα πηρε 1.2 kg και νομιζει οτι ηρθε η συντελεια![]()
![]()
μπερδεύτηκα...
γυναικες ρε θειο....θα πηρε 1.2 kg και νομιζει οτι ηρθε η συντελεια
κακώς. Ο μπλι με βλέπει όμορφη γιατί με συμπαθεί.![]()
![]()
μπερδεύτηκα...
εγω την περασμενη εβδομαδα που ημουν στα ορια του σκορβουτου για να φαω κατι πρασινο μετα απο μηνες εφτιαξα πρωτη φορα στην ζωη μου αρακα...Αγγινάρες τρώει η πλέμπα. >![]()
εγω την περασμενη εβδομαδα που ημουν στα ορια του σκορβουτου για να φαω κατι πρασινο μετα απο μηνες εφτιαξα πρωτη φορα στην ζωη μου αρακα...
κοίτα τρουμπ εγώ δεν θα έρθω στο γάμο σαν φάλαινα. Θα σαλοναριστω σωστά χαχαχα χαχαχαγυναικες ρε θειο....θα πηρε 1.2 kg και νομιζει οτι ηρθε η συντελεια
κοίτα τρουμπ εγώ δεν θα έρθω στο γάμο σαν φάλαινα. Θα σαλοναριστω σωστά χαχαχα χαχαχα
λατρεύω αρακά γενικά όλα τα λαχανικά και τα όσπρια.εγω την περασμενη εβδομαδα που ημουν στα ορια του σκορβουτου για να φαω κατι πρασινο μετα απο μηνες εφτιαξα πρωτη φορα στην ζωη μου αρακα...
εμεις η αγκολα φαγαμε μια ξεγυρισμενη 45αρα απο την σερβια :'( :'( :'(
φαβα ξερεις?αν ναι για λεγελατρεύω αρακά γενικά όλα τα λαχανικά και τα όσπρια.
λατρεύω αρακά γενικά όλα τα λαχανικά και τα όσπρια.
ο χρόνος ο τόπος και τα πρόσωπα είναι σχετικά. Και υπερτιμημέναπότε είναι ο γάμος?
και το σημαντικότερο ... ποιος παντρεύεται?
ναι ρε θειο...4-5 παιχνιδιαξεκίνησε κιόλας?
φαβα ξερεις?αν ναι για λεγε
ο μπλιζαραι με την μαναρι...γκεστ στο σαλοναρισμα η εριπότε είναι ο γάμος?
και το σημαντικότερο ... ποιος παντρεύεται?
ο μπλιζαραι με την μαναρι...γκεστ στο σαλοναρισμα η ερι
συνταγή ; η φάβα είναι δύσκολη θέλει πολύ λάδι και πρέπει να είναι καλή. Επίσης θέλει κρεμμύδι και απόσταση από τους ανθρώπους για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.. Χαχαχα δεν την φτιάχνω συχνά θέλει μουλιασμα βράσιμο αργό καμία ώρα περίπου ανακάτεμα. Συνταγές πολλές στο νετφαβα ξερεις?αν ναι για λεγε
ρε δεν το πιανω καθολου....δεν μπορω να καταλαβω πως το φτιαχνουν...δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα μαλλον ειναι αυτο που λες οτι πρεπει να ειναι καλη....συνταγή ; η φάβα είναι δύσκολη θέλει πολύ λάδι και πρέπει να είναι καλή. Επίσης θέλει κρεμμύδι και απόσταση από τους ανθρώπους για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.. Χαχαχα δεν την φτιάχνω συχνά θέλει μουλιασμα βράσιμο αργό καμία ώρα περίπου ανακάτεμα. Συνταγές πολλές στο νετ