blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Φευ!
τι φευ μωρέ με τον ασβο τον παπί χαχαχα
θειε η ερι σου εφαγε τα πτιφουρ το πρωι...
αμάν ρε τρουμπθειε η ερι σου εφαγε τα πτιφουρ το πρωι...
ξερεις οτι μονο εσενα στηριζω εδω μεσα αλλα η αληθεια να λεγετε...αμάν ρε τρουμπ
θειε η ερι σου εφαγε τα πτιφουρ το πρωι...
θελωΜου έχει υποσχεθεί ότι φέτος θα μου δώσει μελομακάρονα δικής της παρασκευής τα Χριστούγενα.
τι φευ μωρέ με τον ασβο τον παπί χαχαχα
Αν δοκιμάσετε δικό της έδεσμα, δύσκολα θα σας αρέσουν άλα. Είναι εξαιρετική μαγείρισα!!!!!!!
ευχαριστώ μπλι μου. Σήμερα φτιαχνω αγγιναρες όμως κατσαρόλα. Μήπως χάσω τα κιλά του καλοκαιριού. ΦευΑν δοκιμάσετε δικό της έδεσμα, δύσκολα θα σας αρέσουν άλα. Είναι εξαιρετική μαγείρισα!!!!!!!
του ανθρώπινου θα έλεγαΤο φευ ήτο για την κατάντια του. Που είναι η ντροπή του αντρικού γένους.
οχι να το παινευτουμε θειε αλλα εχουμε το καλυτερο κοριτσι στο νημα μας...Αν δοκιμάσετε δικό της έδεσμα, δύσκολα θα σας αρέσουν άλα. Είναι εξαιρετική μαγείρισα!!!!!!!
ευχαριστώ μπλι μου. Σήμερα φτιαχνω αγγιναρες όμως κατσαρόλα. Μήπως χάσω τα κιλά του καλοκαιριού. Φευ
ευχαριστώ μπλι μου. Σήμερα φτιαχνω αγγιναρες όμως κατσαρόλα. Μήπως χάσω τα κιλά του καλοκαιριού. Φευ
γαμω το λιανοκλαδι μου γαμωΝτράπηκα να σας το πω όταν βρεθήκαμε προχθές. Οι 17 γκόμενοι σας έχουν ανανεώσει! Πάντα ήσασταν όμορφη. Τώρα όμως πλέον κινεισθε στα όρια τηε εξόχως όμορφης έως ... μουνάρας...!!!
αχαχα αχαχα ευχαριστώ μπλιζακι μου και εγώ σε αγαπώ. :-*Ντράπηκα να σας το πω όταν βρεθήκαμε προχθές. Οι 17 γκόμενοι σας έχουν ανανεώσει! Πάντα ήσασταν όμορφη. Τώρα όμως πλέον κινεισθε στα όρια τηε εξόχως όμορφης έως ... μουνάρας...!!!
Ντράπηκα να σας το πω όταν βρεθήκαμε προχθές. Οι 17 γκόμενοι σας έχουν ανανεώσει! Πάντα ήσασταν όμορφη. Τώρα όμως πλέον κινεισθε στα όρια τηε εξόχως όμορφης έως ... μουνάρας...!!!
πλεμπιζω ενίοτεΑγγινάρες τρώει η πλέμπα. >![]()