wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.538
- Πόντοι
- 4.096
Έρη μου χθες ειπες ότι δεν είχες την τύχη να δεις 25ποντο...
Ούτε και εγώ![]()
Τυχερέ Τζίμη!
Αλίμονο σε μας...
Ευτυχώς έχουμε και τα χέρια μας για βοήθεια :S
Έρη μου χθες ειπες ότι δεν είχες την τύχη να δεις 25ποντο...
Ούτε και εγώ![]()
Αγαπητέ μου πως είστε; Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ενώ παλαιόθεν ήμουν άγριο θηρίο σε υαλοπωλείο,τελευταίως έγινα γατάκι σαλονιού..άσπρο και χνουδωτό.εσείς ως άνδρες είστε κάπως πιο οξύθυμοι. Για να μεταμορφώσει κάποιος το γατάκι σε τίγρη πρέπει να κάνει πολύ θεόχοντρες μλκιες..![]()
Τυχερέ Τζίμη!
Αλίμονο σε μας...
Ευτυχώς έχουμε και τα χέρια μας για βοήθεια :S
θα πρεπει να εχει και πενηνταρικακι στην τσαντα της για μετα?άσπρη χνουδωτή γατούλα !!!![]()
![]()
Είμαι καλά. Συντόμως θα είμαι στα μέρη σας και ελπίζω να συμφάγουμε παρέα μπουγάτσες και άλλα τέτοια εκλεκτά εδέσματα >![]()
Είναι η γνωστή Ναταλί ή συνωνυμία;οι κριτικές για Ναταλί - Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α
θα πρεπει να εχει και πενηνταρικακι στην τσαντα της για μετα?![]()
αυτο ειναι σίγουρο.. κάθε φορα που ψαχνω κατι βρίσκω μέσα πράγματα που δεν ηξερα οτι ειχα ποτε αυτο που ψάχνωΣτη γυναικεία τσάντα, ούτε οι ίδιες οι γυναίκες δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν, επομένως φευ :-
Η σύνταξή μου είναι μικρή αλλά επαρκεί για εικοσαρικάκι, πενηνταρηκάκι, χωνάκι, παστελάκι κτλ![]()
![]()
θα φαμε παστελια κατω απο τον λευκο πυργο τοτε χχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαΣτη γυναικεία τσάντα, ούτε οι ίδιες οι γυναίκες δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν, επομένως φευ :-
Η σύνταξή μου είναι μικρή αλλά επαρκεί για εικοσαρικάκι, πενηνταρηκάκι, χωνάκι, παστελάκι κτλ![]()
![]()
θα φαμε παστελια κατω απο τον λευκο πυργο τοτε χχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
τα παστελια μου αρεσουν πολυ![]()
Θέλω αυτό με τους ξηροί καρποί >
Το δειλινό όμως, να είναι ρομαντικά ....![]()
![]()
ε ας δεθουμε απο το λευκο πυργο με σχοινιά και να τα τα φαμεFlat πράγματα συτά τα παστέλια, σε έχω για πιο kinky![]()
![]()
ε ας δεθουμε απο το λευκο πυργο με σχοινιά και να τα τα φαμε![]()
σιγα μην ερθεις στην πολη μου να με κερασεις σχοινια χαχαχαχχαχαχαΘα φέρω τα σχοινιά, θα φέρεις τα παστέλια
?
Προτείνω fifty - fifty γιατί σε βλέπω χειραφετημένη![]()
Nαταλι ναναι και ότι ναναι.Είναι η γνωστή Ναταλί ή συνωνυμία;![]()
Πες της να σου δείξει και τον κωλο της. Πρέπει να έχει ωραίο κωλαρα-κι.Θα φέρω τα σχοινιά, θα φέρεις τα παστέλια
?
Προτείνω fifty - fifty γιατί σε βλέπω χειραφετημένη![]()
ειμαι ωραια σαν αμαρτια και συ παιδακι της γειτονιαςΠες της να σου δείξει και τον κωλο της. Πρέπει να έχει ωραίο κωλαρα-κι.![]()
σιγα μην ερθεις στην πολη μου να με κερασεις σχοινια χαχαχαχχαχαχα
καλε ελα εσυ και θα σε κερασω σουβλακια τουμπας με τουμπα λιμπρε![]()
![]()
Δίχτυα από το τέρμα του ΠΑΟΚ τότε?????
Καλά, καλά θα ψωνίσω και τα παστέλια από την Πλατεία Κάνιγγος.