Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Παω να φαω κανενα μπριζολακι, να στανιαρω και επιστρεφω !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μην δίνεις σημασία, το 25 το έβαλε για να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στο μέγεθος...

Έτσι νομίζετε, φίλτατε... :rolleyes:

Το γεγονός ότι μπορεί να την έχει 75cm και να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και τα εκατοστά του
για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, σας πέρασε καθόλου από το μυαλό;  :rolleyes:

Πολλάκις σε ανα τους αιώνας ανακρίσεις που έφερα εις πέρας, διαπίστωσα ότι ο ένοχος που αποδέχεται αμέσως μια κατηγορία
και εμμένει μάλιστα σε αυτή, συνήθως το κάνει για να καλύψει τα ίχνη άλλων, συχνά σοβαρότερων
αδικημάτων, τα οποία διέφυγαν της προσοχής και θα έκαναν τη θέση ακόμα πιο δυσχερή. Ίσως και θανάσιμη. :woldman: :priest:

Είναι το αίσθημα επιβίωσης, η λεγόμενη τακτική του "ψόφιου κοριού" που εν όψει ενός υπαρκτού κινδύνου
υποκρίνεται ότι έχει πεθάνει προκειμένου να περάσει η μπόρα και να γλιτώσει τα χειρότερα. Είναι η τεχνική του ασφαλούς
περάσματος ενός ποταμού με πιράνχας, όπου οι πονηροί ιθαγενείς, πετούν σε μια άκρη μια κατσίκα για να
αποσπάσουν την προσοχή και την πείνα των ψαριών, ώστε όσο αυτά κατασπαράζουν το ζώο, εκείνοι να έχουν
τον χρόνο να διαβούν ανενόχλητοι το ποτάμι χωρίς κανένα κίνδυνο.

Έτσι λοιπόν και ο κ. Τζίμης μας. 25 πόντους νομίζετε; 25 πόντους σας παραδέχεται και το κάνει σημαία, ώστε να μην πάρει
κανείς χαμπάρι τη φοβερή αλήθεια των 75 πόντων που θα τον έστελνε σίγουρα για ανασκολοπισμό και ισόβιο εγκλεισμό
στο νήμα του κ. ποδολάγνου... :woldman: :woldman: :woldman:

Θρίαμβος, τώρα, θα μπορείτε όλοι να τον δουλεύετε εκ του ασφαλούς για τους δηλωμένους 25 πόντους του... :jerking:
Κούνια που σας κούναγε, γεροπαραλυμένοι...  :priest:  :zombie:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Ωραία εξασφαλίσαμε το φαγητό

Τώρα μένει να εξασφαλίσω και το τριήμερο.

Μήτσοοοοο, λέω να κατέβω πάλι να με φιλοξενήσεις, ετοίμασε μου το δωμάτιο με το τζακούζι και ρίξε μέσα στην ιδιωτική πισίνα και τη μπαρίστα  :grin:

Η πείρα μου λέει ότι ως συνήθως τα πιο σημαντικά γράφονται τελευταία  :grin:  :happy:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
ναι δεν χρειαζεστε σωσιβια στην πισινα ! την καλυπτω ολη μονος μου! οποτε θα εχεις και ναυαγωσωστη!!!!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κάτσε να ρίξω μια μάτια στη στατική μελέτη πρώτα πριν έρθεις  :S :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Το γεγονός ότι μπορεί να την έχει 75cm και να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και τα εκατοστά του
για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, σας πέρασε καθόλου από το μυαλό;  :rolleyes:

Πολλάκις σε ανα τους αιώνας ανακρίσεις που έφερα εις πέρας, διαπίστωσα ότι ο ένοχος που αποδέχεται αμέσως μια κατηγορία
και εμμένει μάλιστα σε αυτή, συνήθως το κάνει για να καλύψει τα ίχνη άλλων, συχνά σοβαρότερων
αδικημάτων, τα οποία διέφυγαν της προσοχής και θα έκαναν τη θέση ακόμα πιο δυσχερή. Ίσως και θανάσιμη. :woldman: :priest:

Είναι το αίσθημα επιβίωσης, η λεγόμενη τακτική του "ψόφιου κοριού" που εν όψει ενός υπαρκτού κινδύνου
υποκρίνεται ότι έχει πεθάνει προκειμένου να περάσει η μπόρα και να γλιτώσει τα χειρότερα. Είναι η τεχνική του ασφαλούς
περάσματος ενός ποταμού με πιράνχας, όπου οι πονηροί ιθαγενείς, πετούν σε μια άκρη μια κατσίκα για να
αποσπάσουν την προσοχή και την πείνα των ψαριών, ώστε όσο αυτά κατασπαράζουν το ζώο, εκείνοι να έχουν

Έτσι λοιπόν και ο κ. Τζίμης μας. 25 πόντους νομίζετε; 25 πόντους σας παραδέχεται και το κάνει σημαία, ώστε να μην πάρει
κανείς χαμπάρι τη φοβερή αλήθεια των 75 πόντων που θα τον έστελνε σίγουρα για ανασκολοπισμό και ισόβιο εγκλεισμό

Θρίαμβος, τώρα, θα μπορείτε όλοι να τον δουλεύετε εκ του ασφαλούς για τους δηλωμένους 25 πόντους του... :jerking:

:hi: :kneel: :think:

Καλύτερα να μην πω κάτι διότι θα επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη θέση μου  :- :- :-

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6

προφανως το 25 απεικονιζει τη χαλαρη μορφη ...επειτα απο τη πρωτη βουτια στη θαλασσα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:hi:

Αν και η πρόσφατη εμπειρία έδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να βγάζει το κράνος  :2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπητέ μου πως είστε; Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ενώ παλαιόθεν ήμουν άγριο θηρίο σε υαλοπωλείο,τελευταίως έγινα γατάκι σαλονιού..άσπρο και χνουδωτό.εσείς ως άνδρες είστε κάπως πιο οξύθυμοι. Για να μεταμορφώσει κάποιος το γατάκι σε τίγρη πρέπει να κάνει πολύ θεόχοντρες μλκιες.. :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:hi: :kneel: :think:

Καλύτερα να μην πω κάτι διότι θα επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη θέση μου  :- :- :-

Μην ανησυχείτε, το αποκάλυψε ήδη ο κ. Λαμπάκης... :s&m_2:

Επίσης, μην ξεχνάτε πως ό,τι και αν πείτε, θα επιβαρυνθεί η θέση σας ούτως ή άλλως... :grin:
Διότι διαβάζουμε και πίσω από τις λέξεις και τα προφανή νοήματα... :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:grin:

Συνημμένα

• 15671613489451836337513.jpg
    15671613489451836337513.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 8

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.186
Πόντοι
19.795
οι κριτικές για Ναταλί  - Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α
Μέσος όρος:

5.7
Εμφάνιση κοπέλας:

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
1 αποτελέσματα - εμφάνιση 1 - 1 Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Ναταλι
Μέσος όρος:

5.7
Εμφάνιση κοπέλας:

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
από oversizeX
28-08-2019

#1652 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Μπαινω 22α.
2 κοπελες σαλονι μια λεπτουλα κλπ κατερινα νομιζω ονομα και δευτερη η ναταλι με ενα ολοσωμο φορεμα που εφτανε μεχρι τα μισα του κωλομαγουλου και φερμουαρ ανοιχτο στις μεγαλες τις βυζαρες.
Ειναι νταρντανομωρακι με λιγα ελληνικα ομως αρκετα για να συνενωηθεις.
Δεινω κοκκινο παραβολο μπαινω μεσα και ερχεται μετα απο λιγο η κορασιδα.
Ρωταει για καποτα λεω οχι και ξεκιναει πιπα μονοτονη γρηγορη.μετα απο λιγο ρωταει πως θελω να γαμησω και της ειπα δεν θα σε γαμησω θα μου κανεις μονο πιπα με τελειωτικο στωμα.οκ?? Οκ..συνεχιζει μεχρι που η τσα2 χτυπαει την πορτα.την αγνωει αλλα την σταματαω εγω και της λεω αν θελει να της πληρωσω ακομα 2 φορες και να γυρισει να με περιποιηθει.λεει βεβαια.δεινω μπλε παραβολο αυτη την φορα και ερχεται παλι και συνεχιζει πιπα ομως αυτη την φορα αργη και καυλοτικη.της ζηταω να ξαπλωσει διπλα μου αναποδα στυλ 69 να μπορω να πιανω ανετα.το κανει και συνεχιζει με καινουργιες τεχνικες πλεον αργη πιπα παιχνιδια με την γλωσσα κλπ.της χαιδευα την κλειτοριδα και εδειχνε να το απολαμβανει και αρχισε να με ανταμιβει οταν πλεον αρχισε να μου ρουφαει και να γλειφει αρχιδια και να γινεται το παιχνιδι λες και ειμαι με την γκομενα μου.
Πιπα μεχρι να τελειωσω στο στωμα της και αυτη οσο χινω να στριφογυριζει τον πουτσοκεφαλο με την γλωσσα της ως που να μην εχει σταγονα.
Τελειωσα και εκατσε ακομα 3-4 λεπτα αγκαλια μου με φιλακια κλπ.
Σηκωθηκε μου εδωσε φιλακι και εφυγε.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το πως αλλαξε η συμπεριφορα της ξαφνικα μολις πκηρωσα αλλες 2 φορες.οτι με το 10ρικο ειναι λες και μου εκανε χαρη ενω οταν πηρε αλλα 20 αλλαξαν ολα.και μου χει συμβει πολλες φορες αυτο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 25-07-2019
Όνομα κοπέλας Ναταλί
Προκαταρκτικά Όχι
Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom