astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Παω να φαω κανενα μπριζολακι, να στανιαρω και επιστρεφω !!!
Μην δίνεις σημασία, το 25 το έβαλε για να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στο μέγεθος...
Ωραία εξασφαλίσαμε το φαγητό
Τώρα μένει να εξασφαλίσω και το τριήμερο.
Μήτσοοοοο, λέω να κατέβω πάλι να με φιλοξενήσεις, ετοίμασε μου το δωμάτιο με το τζακούζι και ρίξε μέσα στην ιδιωτική πισίνα και τη μπαρίστα![]()
ναι δεν χρειαζεστε σωσιβια στην πισινα ! την καλυπτω ολη μονος μου! οποτε θα εχεις και ναυαγωσωστη!!!!
Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι...Η πείρα μου λέει ότι ως συνήθως τα πιο σημαντικά γράφονται τελευταία![]()
![]()
Έτσι νομίζετε, φίλτατε...
Το γεγονός ότι μπορεί να την έχει 75cm και να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και τα εκατοστά του
για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, σας πέρασε καθόλου από το μυαλό;
Πολλάκις σε ανα τους αιώνας ανακρίσεις που έφερα εις πέρας, διαπίστωσα ότι ο ένοχος που αποδέχεται αμέσως μια κατηγορία
και εμμένει μάλιστα σε αυτή, συνήθως το κάνει για να καλύψει τα ίχνη άλλων, συχνά σοβαρότερων
αδικημάτων, τα οποία διέφυγαν της προσοχής και θα έκαναν τη θέση ακόμα πιο δυσχερή. Ίσως και θανάσιμη.![]()
Είναι το αίσθημα επιβίωσης, η λεγόμενη τακτική του "ψόφιου κοριού" που εν όψει ενός υπαρκτού κινδύνου
υποκρίνεται ότι έχει πεθάνει προκειμένου να περάσει η μπόρα και να γλιτώσει τα χειρότερα. Είναι η τεχνική του ασφαλούς
περάσματος ενός ποταμού με πιράνχας, όπου οι πονηροί ιθαγενείς, πετούν σε μια άκρη μια κατσίκα για να
αποσπάσουν την προσοχή και την πείνα των ψαριών, ώστε όσο αυτά κατασπαράζουν το ζώο, εκείνοι να έχουν
τον χρόνο να διαβούν ανενόχλητοι το ποτάμι χωρίς κανένα κίνδυνο.
Έτσι λοιπόν και ο κ. Τζίμης μας. 25 πόντους νομίζετε; 25 πόντους σας παραδέχεται και το κάνει σημαία, ώστε να μην πάρει
κανείς χαμπάρι τη φοβερή αλήθεια των 75 πόντων που θα τον έστελνε σίγουρα για ανασκολοπισμό και ισόβιο εγκλεισμό
στο νήμα του κ. ποδολάγνου...![]()
![]()
Θρίαμβος, τώρα, θα μπορείτε όλοι να τον δουλεύετε εκ του ασφαλούς για τους δηλωμένους 25 πόντους του...![]()
Κούνια που σας κούναγε, γεροπαραλυμένοι...![]()
![]()
προφανως το 25 απεικονιζει τη χαλαρη μορφη ...επειτα απο τη πρωτη βουτια στη θαλασσαΈτσι νομίζετε, φίλτατε...
Το γεγονός ότι μπορεί να την έχει 75cm και να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και τα εκατοστά του
για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, σας πέρασε καθόλου από το μυαλό;
Πολλάκις σε ανα τους αιώνας ανακρίσεις που έφερα εις πέρας, διαπίστωσα ότι ο ένοχος που αποδέχεται αμέσως μια κατηγορία
και εμμένει μάλιστα σε αυτή, συνήθως το κάνει για να καλύψει τα ίχνη άλλων, συχνά σοβαρότερων
αδικημάτων, τα οποία διέφυγαν της προσοχής και θα έκαναν τη θέση ακόμα πιο δυσχερή. Ίσως και θανάσιμη.![]()
Είναι το αίσθημα επιβίωσης, η λεγόμενη τακτική του "ψόφιου κοριού" που εν όψει ενός υπαρκτού κινδύνου
υποκρίνεται ότι έχει πεθάνει προκειμένου να περάσει η μπόρα και να γλιτώσει τα χειρότερα. Είναι η τεχνική του ασφαλούς
περάσματος ενός ποταμού με πιράνχας, όπου οι πονηροί ιθαγενείς, πετούν σε μια άκρη μια κατσίκα για να
αποσπάσουν την προσοχή και την πείνα των ψαριών, ώστε όσο αυτά κατασπαράζουν το ζώο, εκείνοι να έχουν
τον χρόνο να διαβούν ανενόχλητοι το ποτάμι χωρίς κανένα κίνδυνο.
Έτσι λοιπόν και ο κ. Τζίμης μας. 25 πόντους νομίζετε; 25 πόντους σας παραδέχεται και το κάνει σημαία, ώστε να μην πάρει
κανείς χαμπάρι τη φοβερή αλήθεια των 75 πόντων που θα τον έστελνε σίγουρα για ανασκολοπισμό και ισόβιο εγκλεισμό
στο νήμα του κ. ποδολάγνου...![]()
![]()
Θρίαμβος, τώρα, θα μπορείτε όλοι να τον δουλεύετε εκ του ασφαλούς για τους δηλωμένους 25 πόντους του...![]()
Κούνια που σας κούναγε, γεροπαραλυμένοι...![]()
![]()
Αγαπητέ μου πως είστε; Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ενώ παλαιόθεν ήμουν άγριο θηρίο σε υαλοπωλείο,τελευταίως έγινα γατάκι σαλονιού..άσπρο και χνουδωτό.εσείς ως άνδρες είστε κάπως πιο οξύθυμοι. Για να μεταμορφώσει κάποιος το γατάκι σε τίγρη πρέπει να κάνει πολύ θεόχοντρες μλκιες..
Αν και η πρόσφατη εμπειρία έδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να βγάζει το κράνος![]()
![]()
![]()
το να το δεις καλα ειναι....αντε ομως να σε κινηγαει ....εκει τι κανεις ;;Έρη μου χθες ειπες ότι δεν είχες την τύχη να δεις 25ποντο...
Ούτε και εγώ![]()
τωρα σοβαρα τον εχεις 25? θελω να τον δωΈρη μου χθες ειπες ότι δεν είχες την τύχη να δεις 25ποντο...
Ούτε και εγώ![]()
![]()
![]()
Καλύτερα να μην πω κάτι διότι θα επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη θέση μου :- :- :-
gamiestekaioidyo.