blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
σου γλειφει κατι η ροζυ;
Θεος φυλαξοι ( ευκτικη ).
σου γλειφει κατι η ροζυ;
νταξ ρε πιες ενα νερακι και εσυ τωρα...ζεστη εχειεντυπωσεις βλημα δεν κερδιζεις με μενα αντιπαλο παρτο χαμπαρι και βαλε το νικ σου να σκυψει σβερκο![]()
οχι η ροζυ γαμηθηκε με τον αλεξ![]()
βγαλε το αγγιστρι απο το στομα..εντυπωσεις βλημα δεν κερδιζεις με μενα αντιπαλο παρτο χαμπαρι και βαλε το νικ σου να σκυψει σβερκο![]()
οχι απο την ροζυ θελω να μας πει τι γευση εχει![]()
![]()
αληθεια σας σηκωνετε εσας τους εξωγηινους? η ειναι μονιμος τιγκα
Η Ερη κατα δηλωση της τα χει γλειψει, εκεινη ρωτα και παλιοχι απο την ροζυ θελω να μας πει τι γευση εχει![]()
![]()
αληθεια σας σηκωνετε εσας τους εξωγηινους? η ειναι μονιμος τιγκα
σε θελει κοσαμενα; κολασμενα εννοωΦανταζεται οτι του γλειφω.
ετσι μ αρεσεις υποτακτικηβγαλε το αγγιστρι απο το στομα..
![]()
να σου πω την αληθεια? και εγω φανταστηκα οτι του την γλυφεις την μπλε με της πρασινες βουλεςΦανταζεται οτι του γλειφω.
ο βατραχος γτ δεν σε συμπαθουσε
γιατι ηθελα τον μπλιζΕσυ γιατι εριξες χυλοπιτα στον μπραμπ, ειναι τοσο χαλιας ή εχει μεγαλο πουλι????![]()
Ιταμες γηινες ερωτησεις.
γιατι ηθελα τον μπλιζ
μου εγαφε τις αποζημιωσεις με δικηγορο τον αλεξ και ειχαμε μια εντονη δικαστικη διαμαχη στα δικαστηρια ασε...
εβρι μπαντι φακς ιν δις ταουν εξεπτ το μιΝαι αλλα εμαθα οτι αυτος δε σε ηθελε γιατι ηθελε τη Ροουζ...... Μυλος...
να σου πω την αληθεια? και εγω φανταστηκα οτι του την γλυφεις την μπλε με της πρασινες βουλες
καπως ετσιΝαι αλλα εμαθα οτι αυτος δε σε ηθελε γιατι ηθελε τη Ροουζ...... Μυλος...