blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σκεφτηκες!!!!!!
Ερεθιστηκατε;
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σκεφτηκες!!!!!!
η απελπισια ειναι η τιμη που πρεπει να πληρωσεις οταν επιμενεις σε εναν ακατορθωτο στοχοδεν μου καθεται κανενας ρε μπραμπ ομως![]()
να δεις τι πμ ελαβα νικολακι απο τον αθλιολήξη συναγερμού, τον διαολόστειλα γιατί έστελνε και πμ το τσογλάνι
τριγωνικα ειναι τυπε μου?Με κιτρινους ρομβους.
ασε μας ρε μπραμπ με τα τσιτατα ολη την ωρα κοπι πειστη απελπισια ειναι η τιμη που πρεπει να πληρωσεις οταν επιμενεις σε εναν ακατορθωτο στοχο![]()
λήξη συναγερμού, τον διαολόστειλα γιατί έστελνε και πμ το τσογλάνι
εισαι σε θεση εσυ να σερβιρεις χυλοπιτα σε μενα ρε βλημακαι ο μπραμπ με αγαπαει αλλα του ρθε πολυ βαρια η χυλόπιτα![]()
ερι θα σου πω και εγω ενα....ασε μας ρε μπραμπ με τα τσιτατα ολη την ωρα κοπι πειστ![]()
και ο μπραμπ με αγαπαει αλλα του ρθε πολυ βαρια η χυλόπιτα![]()
τριγωνικα ειναι τυπε μου?
Την σερβιρα την εφαγες και επειδη δεν την χωνευεις μας τα εχεις ζαλισειεισαι σε θεση εσυ να σερβιρεις χυλοπιτα σε μενα ρε βλημα![]()
Ελπιζω να εννοεις με τον καρτακη και οχι με τα παρδαλα αρχιδια σου!!!Ερεθιστηκατε;
τον μπραμπ τον ειχα και στην δουλεια γραμματεα μου καταλαβαινεις ηταν δυσκολκη η σκεση αυτηΚακογουστος....εμενα μια χαρα μου αρεσε!!!!
τι φταιω εγω??? αυτος ειναι μπλες με κιτρινες ριγες....κανονιστε να με μπαναρουν παλι >Ελπιζω να εννοεις με τον καρτακη και οχι με τα παρδαλα αρχιδια σου!!!![]()
κασι μου ...αυτοι δεν ειναι σοβαροι....εμεις οι δυο ταιριαζουμε?