Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
γλιτωσε τις αμυγδαλες της το κοριτσι ο θεος την φυλαξε
Έτσι όπως ήταν και τις αμυγδαλές θα έδινε...
Και μουναρος μιλάμε ε
γλιτωσε τις αμυγδαλες της το κοριτσι ο θεος την φυλαξε
δες την θετικη πλευρα εχεις και τα 2 σου νεφρα εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις που με ζητανε μουναρες δεν παω φοβαμαιρε μιλαμε για μπιμπελο
να το κοιτάς με τις ώρες :'(
τι στον πουτσο σκεφτοσουνα ρε?ρε μιλαμε για μπιμπελο
να το κοιτάς με τις ώρες :'(
Θα το κοιτούσε και θα τοΡε λύκο, θα το κοιτούσες (μόνο) εσύ με τις ώρες;
ποιο τυπε το γυμνο γευμα του μπαροουζ ?Αυτό έτσι και ολοκληρωνόταν θα έγραφε μέχρι βιβλίο![]()
Γυναίκες...
Δεν της έγινε το κέφι την ώρα που το ήθελε η ίδια.,. Η πλάκα είναι ότι θα είχε βρει κάποιον άλλον για εκείνη την βραδιά που της είπες εσύ και εκ του ασφαλούς σου έριξε την χυλοπίτα και καλά ότι θίχτηκε.
δες την θετικη πλευρα εχεις και τα 2 σου νεφρα εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις που με ζητανε μουναρες δεν παω φοβαμαι![]()
Ποτέ μη λες ποτέ, στην τελική χτύπα ένα πιπίνι για 1 ώρα να έρθεις στα ίσα σου ;)το χασα το κορμι πατριώτη
οχι ακομα....με επιμονη και υπομονη γυρναει
χτες βραδυ εγινε ρε μαλάκα και δεν επαιξε άλλος, σιγουρα
Too good to be true... Κι όμως ήταν, έπρεπε να ορμήσεις...ολιγορία, μέχρι να πιστέψω ότι αυτή η μουνάρα που μπορόυσε να έχει οποιον γούσταρε, μου έλεγε να πάω....
μαλακίστηκα![]()
πληροφοριες λενε οτι το χτυπησε ο γυπαετος μπλιζαραι το μουνετοχτες βραδυ εγινε ρε μαλάκα και δεν επαιξε άλλος, σιγουρα
Θα το κοιτούσε και θα τοταυτόχρονα...
θα δειξει, αλλα μου το ειπε σημερα καταμουτραοχι ακομα....με επιμονη και υπομονη γυρναει
Έκοβε βόλτες από ψηλά και όρμησε;πληροφοριες λενε οτι το χτυπησε ο γυπαετος μπλιζαραι το μουνετο
μπορει σημερα να μην πειναγε το κοριτσιΈτσι πιστεύω κι' εγώ θείο.![]()
:S
Για μία αγωνιστική δεν έγινε και τίποτα...
Η αλήθεια είναι ότι του αρέσει το βάθος ;)Κατά βάθος είναι πολύ ρομαντικός![]()
![]()
![]()
ο ζορμπας ελεγε οτι ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια να σε θελει μια γυναικα και να μην παςθα δειξει, αλλα μου το ειπε σημερα καταμουτρα
χθες που ειχα όρεξη να βγω να πιω να γελασω και μετα να περασω τη ωυχτα μαζι σου, δεν ήρθες
σημερα δεν εχω διάθεση :'(
τυπε τον ζορμπα τον εγραψε καποιος που εχει γραψει και την ασκητικη ομωςο ζορμπας ελεγε οτι ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια να σε θελει μια γυναικα και να μην πας