NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Παιδγια τώρα που είστε όλοι εδώ, να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ με μια γκόμενα, να μου πείτε αν το χειρίστηκα λάθος? :S
α ωραια, να την ξεκολιάσω παρέα με τον Τζίμη![]()
το ζητημα η το εργαλειο τυπε?Παιδγια τώρα που είστε όλοι εδώ, να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ με μια γκόμενα, να μου πείτε αν το χειρίστηκα λάθος? :S
Περιμένουμε όλο αυτιάΠαιδγια τώρα που είστε όλοι εδώ, να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ με μια γκόμενα, να μου πείτε αν το χειρίστηκα λάθος? :S
της ψειρισες 50αρικο απο την τσαντα?Παιδγια τώρα που είστε όλοι εδώ, να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ με μια γκόμενα, να μου πείτε αν το χειρίστηκα λάθος? :S
οτι μεινει το παιρνει ο ζεμπούΣυγκνόμη αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ότι όποιος γαμήσει πρώτος από εσάς τους δύο για τον άλλο δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο :-
λες τυπε να ταν πλαστο και να πηγε μετα να βαλει μπετζινα και τον ετσακωσανε?της ψειρισες 50αρικο απο την τσαντα?
Παιδγια τώρα που είστε όλοι εδώ, να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ με μια γκόμενα, να μου πείτε αν το χειρίστηκα λάθος? :S
Μετά εμείς δεν πληρώνουμε καν έξτρα για άναλΣυγκνόμη αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ότι όποιος γαμήσει πρώτος από εσάς τους δύο για τον άλλο δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο :-
της ψειρισες 50αρικο απο την τσαντα?
λες τυπε να ταν πλαστο και να πηγε μετα να βαλει μπετζινα και τον ετσακωσανε?![]()
Δημιουργεί αγωνία, καλά το πάει...
ksanagamiesaimalaka!οτι μεινει το παιρνει ο ζεμπού![]()
Συγκνόμη αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ότι όποιος γαμήσει πρώτος από εσάς τους δύο για τον άλλο δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο :-
εισαι τρομπας..αδερφικα στο λεωΜιλάω με γκόμενα που ούτε στη φαντασία μου δεν πίστευα ότι θα με κυκλοφορήσει.
Μπιρι μπιρι στην αρχή, κάτι φωτό μετά και ξαφνικά μου λεει έλα να πάμε για φαγητό.
Έχω δουλειά της λέω και συνεχίζει με κάτι φωτό από θάλασσα κάτι βιντάκια με κρασί κλπ.
Μην τα πολυλογώ, με καλεί δεύτερη φορά να πάω να περάσουμε τη βραδιά μαζί.
...... δεν πήγα και το πρωί σήμερα της έστειλα και μου λέει σήμερα δεν μπορώ, χθες ειχα όρεξη να περάσουμε τη νυχτα παρέα , φαγητό ποτό κλπ, ;αλλά σήμερα δεν έχω όρεξη. :S
Γνώμη σας
Την ξενερωσες :-κριμα και τον ειχα εξω ετοιμος να τον παλινδρομησω περιμενοντας την αφηγηση σουΜιλάω με γκόμενα που ούτε στη φαντασία μου δεν πίστευα ότι θα με κυκλοφορήσει.
Μπιρι μπιρι στην αρχή, κάτι φωτό μετά και ξαφνικά μου λεει έλα να πάμε για φαγητό.
Έχω δουλειά της λέω και συνεχίζει με κάτι φωτό από θάλασσα κάτι βιντάκια με κρασί κλπ.
...... δεν πήγα και το πρωί σήμερα της έστειλα και μου λέει σήμερα δεν μπορώ, χθες ειχα όρεξη να περάσουμε τη νυχτα παρέα , φαγητό ποτό κλπ, ;αλλά σήμερα δεν έχω όρεξη. :S
Γνώμη σας
αφού τα ξέρεις εσύ ρε κουφάλα, είχες ζωντανη μετάδοσηΣε κάλεσε για φαγητό και δεν πηγες
Σε κάλεσε για κρασί και δεν προλάβαινες
Πες μας θα μας σκασεις
Κρατάει μούτρα για το άκυρο. Λογικό...Μιλάω με γκόμενα που ούτε στη φαντασία μου δεν πίστευα ότι θα με κυκλοφορήσει.
Έχω δουλειά της λέω και συνεχίζει με κάτι φωτό από θάλασσα κάτι βιντεάκια με κρασί κλπ.
Γνώμη σας
Μιλάω με γκόμενα που ούτε στη φαντασία μου δεν πίστευα ότι θα με κυκλοφορήσει.
Έχω δουλειά της λέω και συνεχίζει με κάτι φωτό από θάλασσα κάτι βιντεάκια με κρασί κλπ.
Γνώμη σας