barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
πάρε καμία κότα τώρα να την πας να λιγδωσει άντερο γιατί έχω κομμωτήριο θα πάω σε πανηγύρι στο δεντροποταμο
![]()
Εσυ εισαι τελικα το γκομενετο του κλαριντζη;
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
πάρε καμία κότα τώρα να την πας να λιγδωσει άντερο γιατί έχω κομμωτήριο θα πάω σε πανηγύρι στο δεντροποταμο
![]()
που ειναι ο αμτζικ να βαλει κανα ροφο να φανταζομαστε οτι τον τρωμε?
τι ειναι αυτο?
τυπε σκεφτηκα προς στιγμη να βαλω ντονατελλα βερσατσε αλλα φοβηθηκα μηπως σου κατσει κανα κοκκαλο στο λαιμοτι ειναι αυτο?
για να πηγαινει η πρωινη κουραδα κατω στη λεκανη?![]()
τυπε σκεφτηκα προς στιγμη να βαλω ντονατελλα βερσατσε αλλα φοβηθηκα μηπως σου κατσει κανα κοκκαλο στο λαιμο![]()
γιατί το λες αυτό?
https://[URL unfurl="true"]www.bovary.gr/sites/default/files/styles/1070x570/public/field/image/donatella-570.jpg?itok=XqmUcryw[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/1/article_56895/h-ntonatela-bersatse-prwtagwnistria-thriler-eikona.w_hr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα τη δει ο μπλιζ και θα καυλωσει απογευματιατικα ;D
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
μπα...
κομματάκι δύσκολο!![]()
Δύσκολο να καυλωσει η δύσκολο να του κάτσει![]()
![]()
τυποι σκεφτομαι να μπω να τρολλαρω στο θρεντ για τις μυτες να ρωτησω ποιος ειναι καλος για πλατινενια ρινοδιαφραγματα γιατι θα πω τα εχω καψει τα δικα μου απ την κοκα, γνωμη σας![]()
τυποι σκεφτομαι να μπω να τρολλαρω στο θρεντ για τις μυτες να ρωτησω ποιος ειναι καλος για πλατινενια ρινοδιαφραγματα γιατι θα πω τα εχω καψει τα δικα μου απ την κοκα, γνωμη σας![]()
θα βαλω για σαλτσα και αποριες τυπου πως θα ξερω αν ειναι απο μαλαμα 14 καρατια η 18 μην με κοροιδεψει τι να βαλω καλυτερα πλατινα η χρυσο και τετοια![]()
![]()
![]()
![]()
και δε ρωτάς, εδώ γράφουν χειρότερα....
το πρώτο σίγουρα, αν και εννοουσα δύσκολο να το φας το φαί σου μετά από αυτό το θέαμα... :S :S :S
Καλημέρα, παππούδια.
Ξημερώαατε;
Πρέπει να ρίξω μια ματια στο VAR - της χθεσινης βραδιας - γιατί νιώθω λίγο κομμένος
Λες να με παρενόχλησε κανενα πιπίνι![]()