Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.911
Πόντοι
2.606

Waiting for the one
The day that never comes
When they stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes, no
No, the sunshine never comes

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
Οι Πειραιώτες συνεννοούνται μεταξύ τους όπως καταλάβατε ...
τυπε εγω θα την παω εδω  να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταρο  :grin: αντε και μετα για κανα φαι εδω  αλλα μονο αμα εχει δωσει και κωλο  :fuck1:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τυπε εγω θα την παω εδω   να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταρο  :grin: αντε και μετα για κανα φαι εδω   αλλα μονο αμα εχει δωσει και κωλο  :fuck1:

Χμμ!
Καλές φαίνονται οι επιλογές σας.
Εδικά στο Ιταλίδα ίσως να κατεδεχάμασταν και ημείς [οι του Αγλαίσματος] να πάμε!
Αλλά επειδή την ξέρω και είναι αλάνι, μάλλον θα προτιμήσει τον κ. troubakhs μου και σεις θα μείνετε με εμένα ...  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τυπε εγω θα την παω εδω  να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταρο  :grin: αντε και μετα για κανα φαι εδω  αλλα μονο αμα εχει δωσει και κωλο  :fuck1:
άσε μας ρε Μπραμπ με είπες γριά με παλιπαιδισμο χοντροκωλα και άσχημη και μου πετάς στα μούτρα δύο του αγλαισματος που λέει και ο μπλι και νομίζεις θα θάμπωθω σαν τις καριολες που κάνεις παρέα; για λιγουρι με πέρασες; @@ έχεις; η μόνο το κυυκλάκι και δύο φράγκα;  :birdman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
άσε μας ρε Μπραμπ με είπες γριά με παλιπαιδισμο χοντροκωλα και άσχημη και μου πετάς στα μούτρα δύο του αγλαισματος που λέει και ο μπλι και νομίζεις θα θάμπωθω σαν τις καριολες που κάνεις παρέα; για λιγουρι με πέρασες; @@ έχεις; η μόνο το κυυκλάκι και δύο φράγκα;  :birdman:

:orchestra:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
μου κανες τα μουτρα κρεας  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
:birdman:πάρε καμία κότα τώρα να την πας να λιγδωσει άντερο γιατί έχω κομμωτήριο θα πάω σε πανηγύρι στο δεντροποταμο :heavymetalbig:
με μετρο το οξυζενε εισαι αρκετα ανοητη και χωρις αυτο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom