erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γαμιεσαι λίγο..παω τσε για μια παγωμενη....
γαμιεσαι λίγο..παω τσε για μια παγωμενη....
τι είναι το τσε?![]()
Οι Πειραιώτες συνεννοούνται μεταξύ τους όπως καταλάβατε ...
μα μοσχαρι μα γαμιεμαι με εχεις στολισει σημερα....γαμιεσαι λίγο..
μα μοσχαρι μα γαμιεμαι με εχεις στολισει σημερα....
παω ζεα οκυο τοτε να την πιω διπλα στην θαλασσα
αχ... Αχ... Βαχμα μοσχαρι μα γαμιεμαι με εχεις στολισει σημερα....
παω ζεα οκυο τοτε να την πιω διπλα στην θαλασσα
τυπε εγω θα την παω εδω να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταροΟι Πειραιώτες συνεννοούνται μεταξύ τους όπως καταλάβατε ...
τυπε εγω θα την παω εδω να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταροαντε και μετα για κανα φαι εδω αλλα μονο αμα εχει δωσει και κωλο
![]()
τον αγαπώ τον Πειραιά κι ας μην είμαι πειραιωτισσα..έχουν δίκιο, Πειραιώτισσα είσαι...![]()
![]()
κ εγω σας αγαπω πολυ.τον αγαπώ τον Πειραιά κι ας μην είμαι πειραιωτισσα..
δεν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε αλβανετον αγαπώ τον Πειραιά κι ας μην είμαι πειραιωτισσα..
άσε μας ρε Μπραμπ με είπες γριά με παλιπαιδισμο χοντροκωλα και άσχημη και μου πετάς στα μούτρα δύο του αγλαισματος που λέει και ο μπλι και νομίζεις θα θάμπωθω σαν τις καριολες που κάνεις παρέα; για λιγουρι με πέρασες; @@ έχεις; η μόνο το κυυκλάκι και δύο φράγκα;τυπε εγω θα την παω εδω να δει απεναντι τον σταυρο της πειραικης και να καταλαβει οτι θα δει και τον χριστο φανταροαντε και μετα για κανα φαι εδω αλλα μονο αμα εχει δωσει και κωλο
![]()
χαχαχα χαχαχα χαχαχα αγαπα με με όλα τα λάθη που χω κάνει κράτα μεκ εγω σας αγαπω πολυ.
μαρια αλιφερη.
άσε μας ρε Μπραμπ με είπες γριά με παλιπαιδισμο χοντροκωλα και άσχημη και μου πετάς στα μούτρα δύο του αγλαισματος που λέει και ο μπλι και νομίζεις θα θάμπωθω σαν τις καριολες που κάνεις παρέα; για λιγουρι με πέρασες; @@ έχεις; η μόνο το κυυκλάκι και δύο φράγκα;![]()
όπως στα είπε ο μπλι κι αν έρθει κι αυτός.. Μην σου πωδεν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε αλβανε![]()
![]()
![]()
![]()
μου κανες τα μουτρα κρεαςάσε μας ρε Μπραμπ με είπες γριά με παλιπαιδισμο χοντροκωλα και άσχημη και μου πετάς στα μούτρα δύο του αγλαισματος που λέει και ο μπλι και νομίζεις θα θάμπωθω σαν τις καριολες που κάνεις παρέα; για λιγουρι με πέρασες; @@ έχεις; η μόνο το κυυκλάκι και δύο φράγκα;![]()
πάρε καμία κότα τώρα να την πας να λιγδωσει άντερο γιατί έχω κομμωτήριο θα πάω σε πανηγύρι στο δεντροποταμομου κανες τα μουτρα κρεας![]()
με μετρο το οξυζενε εισαι αρκετα ανοητη και χωρις αυτοπάρε καμία κότα τώρα να την πας να λιγδωσει άντερο γιατί έχω κομμωτήριο θα πάω σε πανηγύρι στο δεντροποταμο
![]()