erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Και εσυ που ξέρεις με ποιους ταίριαξα;Μα δεν αναφερθηκα σε σενα, αλλα σε αυτους που ταιριαξες.
Και εσυ που ξέρεις με ποιους ταίριαξα;Μα δεν αναφερθηκα σε σενα, αλλα σε αυτους που ταιριαξες.
Tυπε τα "αγορια" εδω μεσα ειναι σαν τους βαλτους της Αλαμπαμαςμην μαλωνετε ρε κοριτσια ....τοσα αγορια σαν τα κρυα τα νερα ειναι εδω
Tυπε τα "αγορια" εδω μεσα ειναι σαν τους βαλτους της Αλαμπαμας
http://[URL unfurl="true"]www.wnyhikes.com/Iroquois/SwampReflection.jpg[/img[/URL]]
[/quote] σουιτ χομ αλαμπαμα :tits2:
Θες να παιξουμε την κολοκυθια?Και εσυ που ξέρεις με ποιους ταίριαξα;
εχεις κατι με τον βασιλοφρων τον ερειζερ τον καρτακι τον τομα; τι ζορι τραβας;Θες να παιξουμε την κολοκυθια?
Σ αυτους που λες οτι ταιριαξες τοτε.
ροζυ εμεις ταιριαζουμε?Θες να παιξουμε την κολοκυθια?
Σ αυτους που λες οτι ταιριαξες τοτε.
Tυπε τα "αγορια" εδω μεσα ειναι σαν τους βαλτους της Αλαμπαμας
http://[URL unfurl="true"]www.wnyhikes.com/Iroquois/SwampReflection.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι μαλακας :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας.εχεις κατι με τον βασιλοφρων τον ερειζερ τον καρτακι τον τομα; τι ζορι τραβας;
σε εμενα εκανες παραθεση μωρηΕσυ δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας.
Ο αποδεκτης το καταλαβε, εσενα δεν σε αφορα.
Στον μπραμπ εκανασε εμενα εκανες παραθεση μωρημα τι μαλκας;
![]()
Εσυ δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας.
Ο αποδεκτης το καταλαβε, εσενα δεν σε αφορα.
κοστακι ελα να παιξουμε μαζι και να ταιριαξουμε και μετα θα σου λεει σπονδες η ροζυαυτόν τον παπάρα τον Κωστάκη γιατί δεν το παίζετε και μου κουβαλήθηκε
έχω δουλειά και με απασχολεί
το παιζουμε το παιζουμεαυτόν τον παπάρα τον Κωστάκη γιατί δεν τον παίζετε και μου κουβαλήθηκε
έχω δουλειά και με απασχολεί
Ρωτα την Ερη.ροζυ εμεις ταιριαζουμε?
ερι ταιριαζουμε?Ρωτα την Ερη.![]()
για εμενα. ειπες με αυτους που ταιριαξε η ερι. Αναφερθηκες σε εμενα.Στον μπραμπ εκανα
με την ροζυ; δεν ξερω μανα μουερι ταιριαζουμε?
τι ζωδιο εισαι?για εμενα. ειπες με αυτους που ταιριαξε η ερι. Αναφερθηκες σε εμενα.