kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ροζυ χυνεις συχνα η προσποιείσαι?Κ αυτοί που ταίριαξε επίσης![]()
ροζυ χυνεις συχνα η προσποιείσαι?Κ αυτοί που ταίριαξε επίσης![]()
εγω εχω να κανω σαιμπερ σεξ και τηλεφωνικο σεξΠαιδια θα πατε στα barakia σημερα?
Παιδια θα πατε στα κωλοbarakia σημερα?
Εγω δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι σε κανεναν κ ειμαι απολυτα συνεπης σε οσα λεω.Ειρωνία για τα παιδια στο θρεντ αλλα βλεπω ολο εδω ζητιανευεις τα παγωτα σου![]()
σε κανονικο δεν παιζει τιποτα?εγω εχω να κανω σαιμπερ σεξ και τηλεφωνικο σεξ![]()
![]()
το δευτερο αμα το βρεις σε δουλεια ειναι και γαμω τα μεροκαματα,να σου πω και εγω σε κανα γκευλαιν δουλευα ανετα να συμπληρωνουμε κανα μεροκαματο,αλλωστε δεν πουστευεις απο το το τηλεφωνοεγω εχω να κανω σαιμπερ σεξ και τηλεφωνικο σεξ![]()
![]()
Δεν προσποιουμαι, το θεωρω χαζο πια, το εκανα σε μικροτερη ηλικια που δεν ειχα αντιληφθει ακομη πως ειναι το σεξ.ροζυ χυνεις συχνα η προσποιείσαι?
Δεν κατανοω αν θες ξηγησουΕγω δεν εχω αλλαξει σταση απεναντι σε κανεναν κ ειμαι απολυτα συνεπης σε οσα λεω.
καταλαβα...δεν χυνεις συχναΔεν προσποιουμαι, το θεωρω χαζο πια, το εκανα σε μικροτερη ηλικια που δεν ειχα αντιληφθει ακομη πως ειναι το σεξ.
Μεγαλώνοντας μαθαίνεις καλύτερα το σώμα σου.
χαχαχαχαχαχααχαχααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα γλυκιε μας βασιλοφρωντο δευτερο αμα το βρεις σε δουλεια ειναι και γαμω τα μεροκαματα,να σου πω και εγω σε κανα γκευλαιν δουλευα ανετα να συμπληρωνουμε κανα μεροκαματο,αλλωστε δεν πουστευεις απο το το τηλεφωνο
(σιγουρα δεν πουστευεις ετσι? :-)
Εχετε δει καυγα γιαγιαδων που μαλωνουν για το στριμοξιδι στο ταμειο σε τραπεζα??? Ειναι καλυτερο και απο στημενο αγωνα smack down![]()
![]()
![]()
Δεν προσποιουμαι, το θεωρω χαζο πια, το εκανα σε μικροτερη ηλικια που δεν ειχα αντιληφθει ακομη πως ειναι το σεξ.
Νομιζω οτι για να ευχαρηστιθεις και να μην χρειαζεται να προσποιησε χρειαζετε να μαθει ο αλλος καλυτερα το σωμα σου οχι εσυΔεν προσποιουμαι, το θεωρω χαζο πια, το εκανα σε μικροτερη ηλικια που δεν ειχα αντιληφθει ακομη πως ειναι το σεξ.
αγενεια να μιλας για παπουδες και γιαγιαδες στον παρων νημα παλιοπαιδοΕχετε δει καυγα γιαγιαδων που μαλωνουν για το στριμοξιδι στο ταμειο σε τραπεζα??? Ειναι καλυτερο και απο στημενο αγωνα smack down![]()
![]()
![]()