κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.900
- Πόντοι
- 19.795
Έχω κάνει μια πρόταση μερικές σελίδες πίσω...
Έχω κάνει μια πρόταση μερικές σελίδες πίσω...
Αν ήταν να μπερδεύουμε την δουλειά με την διασκέδαση, όλος ο αλβανικός, και όχι μόνο, γυναικείος πληθυσμός του νησιού θα κυκλοφορούσε με τα εμπορεύματα μου.θα ειναι μαζι με τον τριβη οι πρωτοι πελατες στο πλωτο μπουρδελο
Το μωρό μου λείπει στην Ουκρανία. Οι κωλο-γριες όλες είναι με τους άντρες τους. Κάποιες καλές μιλφαρες, κυκλοφορούν με πιτσιρικάδες. :S Οπότε απραξια.
θα ειναι μαζι με τον τριβη οι πρωτοι πελατες στο πλωτο μπουρδελο
Αν ήταν να μπερδεύουμε την δουλειά με την διασκέδαση, όλος ο αλβανικός, και όχι μόνο, γυναικείος πληθυσμός του νησιού θα κυκλοφορούσε με τα εμπορεύματα μου.
Στην ηλικία μου είναι λίγο επικίνδυνη η ξεκούραση του. Μπορεί να μην ξανασηκωθεί να δουλέψει και να θέλει να πάρει σύνταξη. :SΑσε να ξεκουραστεί και λίγο το 8ποντο
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί; Αλλά θα πάνε αμέσως να το πούμε στον εισαγγελέα.Να τις πασάρεις μαϊμούδες δωράκια...
Μέχρι να το πάρουν πρέφα εσυ θα και θα
Ποια είναι αυτη η Μπάμπο;Είμαι με κινητό, ελπίζω να βγει σωστά.
Enjoy...
Στην ηλικία μου είναι λίγο επικίνδυνη η ξεκούραση του. Μπορεί να μην ξανασηκωθεί να δουλέψει και να θέλει να πάρει σύνταξη. :S
Ποια είναι αυτη η Μπάμπο;
Νομίζεις δεν το έχω σκεφτεί; Αλλά θα πάνε αμέσως να το πούμε στον εισαγγελέα.
Δεν έρχονται τέτοιες γριοπιπίνες εκεί που είσαστε?
και πσαρια και ότι πιάσει το καμάκι
Μετά τις μπαριστες «ψαρεύεις» και χταποδακια
"Το καμάκι του π....τσαρα". Η νέα ταινία του Σειρηνάκη με τον Τριβη, που θα μας κάνει να ξεχασουμε το "παλαμάρι του βαρκάρη"και πσαρια και ότι πιάσει το καμάκι
Δεν υπάρχει Ναταλι. Μια Λατίνα γουστάρω εγώ.