troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
ΠΑΣ ΚΑΛΑ????Όχι ακόμη??? :S :S :S :S :S
ΠΑΣ ΚΑΛΑ????Όχι ακόμη??? :S :S :S :S :S
Σοφόν το σαφές.έχεις αποθρασυνθει. Αλλά τι περιμένεις ου γαρ έρχεται μονον
Για τις ανάγκες του νήματος μωρη. Ξέρεις πόσες σελίδες θα γράψει αν κάνουμε μια διαδικτυακή παρτουζα;έχεις αποθρασυνθει. Αλλά τι περιμένεις ου γαρ έρχεται μονον
ναι με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.. ΧαχαχαΚαθαριζω εγω....
Ακομα και αν ξερω οτι θα σου κανει σου ξου μου μετα θα μασησεις και θα εχουμε δραματα....
Αντε να σε μαζευω μετα...και εχω να προσεχω και αυτον τον καημενο ανημπορο φτωχο θειο....
Τον βασιλακη καιλα του μπου με εχετε κανει
να κάνετε. Έχω χρόνο να διαβάζω μλκιες αυτό το διαστημα. Από εμένα έχετε το ελεύθερο. Πάρε τις κυρίες που βάζεις τους κωλους τους και κάντε ότι θέτεΓια τις ανάγκες του νήματος μωρη. Ξέρεις πόσες σελίδες θα γράψει αν κάνουμε μια διαδικτυακή παρτουζα;
αυτά λέω και τους ρίχνωΕγω παντως καυλωσα με αυτο το
Ου γαρ ερχεται μονον
Τι; Δεν θα συμμετέχεις εσύ; Το αστέρι του νήματος;να κάνετε. Έχω χρόνο να διαβάζω μλκιες αυτό το διαστημα. Από εμένα έχετε το ελεύθερο. Πάρε τις κυρίες που βάζεις τους κωλους τους και κάντε ότι θέτε
Καθαριζω εγω....
Ακομα και αν ξερω οτι θα σου κανει σου ξου μου μετα θα μασησεις και θα εχουμε δραματα....
Αντε να σε μαζευω μετα...και εχω να προσεχω και αυτον τον καημενο ανημπορο φτωχο θειο....
Τον βασιλακη καιλα του μπου με εχετε κανει
Η κινητηριος δυναμη του κοσμου ειναι ο ερωτας και το παραμυθι...ναι με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.. Χαχαχα
ΠΑΣ ΚΑΛΑ????
έχω να φτιάξω μπριαμΤι; Δεν θα συμμετέχεις εσύ; Το αστέρι του νήματος;
η κινητήριος δύναμη του κόσμου είναι το μουνι. Ερι 2927Η κινητηριος δυναμη του κοσμου ειναι ο ερωτας και το παραμυθι...
Τρουμπ 2019
παω για τεκιλες σοκολατα σας αγαπω και σας φιλω στα μουτρα ολους....
Μόνος;Η κινητηριος δυναμη του κοσμου ειναι ο ερωτας και το παραμυθι...
Τρουμπ 2019
παω για τεκιλες σοκολατα σας αγαπω και σας φιλω στα μουτρα ολους....
Τι; Θσ φάμε και Μπριάμ στην παρτουζα;έχω να φτιάξω μπριαμ
Το γράφω και στην υπογραφή μου.η κινητήριος δύναμη του κόσμου είναι το μουνι. Ερι 2927
Αν δεν το δω, δεν το πιστευωη κινητήριος δύναμη του κόσμου είναι το μουνι. Ερι 2927
7/8
θείο θύμησέ μου πότε ξεκινάς εσύ τα μπάνια... :S :S :S