troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
Μπουμπουνα ταεσύ γιατί γελάς μην τα γαμησω όλα εδώ μέσα
Παρεξηγησημο αυτο που εγραψες...το ρσμολι μου μέσα
Ολα και ολα δεν σε εχω για τον θειο
Μπουμπουνα ταεσύ γιατί γελάς μην τα γαμησω όλα εδώ μέσα
Παρεξηγησημο αυτο που εγραψες...το ρσμολι μου μέσα
δεν με θέλει κ ο μπραμπ. Ζω ένα δράμαΜπουμπουνα ταΠαρεξηγησημο αυτο που εγραψες...
Ολα και ολα δεν σε εχω για τον θειο
Τι θα γινει με σένα; 4 χρόνια σε αυτο το κωλο-νημα για να δείξεις λίγο κωλο, και μας έχεις συνέχεια στην καληνύχτα.δεν έχω βυζι
τόσους κωλος βλέπεις κάθε μέρα θα μας τα κάνεις τσουρέκια τώρα;Τι θα γινει με σένα; 4 χρόνια σε αυτο το κωλο-νημα για να δείξεις λίγο κωλο, και μας έχεις συνέχεια στην καληνύχτα.
Μπραμπ εχει ηδη θεση παρκινγκ στο λιμανι...δεν με θέλει κ ο μπραμπ. Ζω ένα δράμα
Ο παππουλης μου εχει παντα δικιοΤι θα γινει με σένα; 4 χρόνια σε αυτο το κωλο-νημα για να δείξεις λίγο κωλο, και μας έχεις συνέχεια στην καληνύχτα.
Αφού είμαι ΚΩΛΟ-γερος μάτια μου. Τι θες να βλέπω; Βυζιά;τόσους κωλος βλέπεις κάθε μέρα θα μας τα κάνεις τσουρέκια τώρα;
άκου εκεί να με πάει σε λαϊκή βραδιά και χωρίς τα σουβλάκια του ερειζερΜπραμπ εχει ηδη θεση παρκινγκ στο λιμανι...
Λιμοκοντορος που ταλαιπωρει την κοριτσαρα μας ειναι
δες ότι θες εμένα τι με ανακατεύειςΑφού είμαι ΚΩΛΟ-γερος μάτια μου. Τι θες να βλέπω; Βυζιά;
Για να μην ανακατεύεται, δείξε κάθε κωλομερι ξεχωριστά.δες ότι θες εμένα τι με ανακατεύεις
φοβερή ιδέα πως δεν την είχα σκεφτείΓια να μην ανακατεύεται, δείξε κάθε κωλομερι ξεχωριστά.
φοβερή ιδέα πως δεν την είχα σκεφτεί
Θα τον φανε τα σκουληκια ερι...εισαι η γουιτνει χιουστον μουάκου εκεί να με πάει σε λαϊκή βραδιά και χωρίς τα σουβλάκια του ερειζερ
Θα τον φανε τα σκουληκια ερι...εισαι η γουιτνει χιουστον μου
να τον φάνε δεν μπορώ να ασχοληθώΘα τον φανε τα σκουληκια ερι...εισαι η γουιτνει χιουστον μου
Θειο ιουλης ειναι ακομα....Θείο άσε το χιούστον για άλλη φορά, έχουμε γερμανία αυτό το σκ.
Αντιηλιακό πάρε μόνο, μετά έχει μπάνιο...
Θειο ιουλης ειναι ακομα....
Το θέμα είναι να μας κάτσεις και να τον φας εσύ.να τον φάνε δεν μπορώ να ασχοληθώ
έχεις αποθρασυνθει. Αλλά τι περιμένεις ου γαρ έρχεται μονονΤο θέμα είναι να μας κάτσεις και να τον φας εσύ.
Καθαριζω εγω....να τον φάνε δεν μπορώ να ασχοληθώ