blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.687
- Πόντοι
- 26.096
Δεν υπάρχει κλωνος
Στο μεταξύ έριξα μια ματιά στα μηνύματα του κ. κωλόγερου2 ...
Δεν έχετε κλώνο, ε;;;;
Δεν υπάρχει κλωνος
Στο μεταξύ έριξα μια ματιά στα μηνύματα του κ. κωλόγερου2 ...
Δεν έχετε κλώνο, ε;;;;
Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιος ήταν ο κλώνος μου; Μάλιστα είχατε αναρωτηθεί μια φορά, "ποιος είστε κύριε";Σεις τουλάχιστον το ομολογείτε.
Σεις ποίου μέλους είσθε κλώνος;
Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιος ήταν ο κλώνος μου; Μάλιστα είχατε αναρωτηθεί μια φορά, "ποιος είστε κύριε";
Παραδόξως, ήταν αποδεκτός στο νήμα, χωρίς να περάσει από εξεταστική επιτροπή.
Για να σας βοηθήσω, ήτανε νικνειμ στη λατινική, και έκανε τόσο μπαμ ότι είναι κλώνος, που κανένας δεν έμπαινε σε υποψία.
Χωρίς 4η επιλογή που να μας κερνάτε γκόμενα είναι άχρηστη η ψηφοφορία...
Δεν υπάρχει (καλυτερος) κλωνοςΝαι και μου είχατε απαντήσει ότι όταν βρεθούμε από κοντά θα δω ότι σας γνωρίζω ήδη ... clonos ...
Και ο κ. κωλόγερος 2 ομως είναι κλώνος σας. >
Κωλο-παιδα. Ολοι μας θα πεθανετε μια μερα.
ούτως ή αλλως μαγκες, εμεις τα φιλαράκια του από εδώ μεσα θα τον θαψουμε τον κωλογερα...γιατι δεν ξερω αν το ξερετε, αλλα το τελος του κωλογερα θα είναι αυτό :
θα τιναξει τα πεταλα από υπερβολικη δοση βιαγκρα πανω σε καμια εργατρια του σεξ ή αλλοδαπη τουριστρια...φυσικα το γεγονός θα μαθευτεί στην περιοχη του...η γυναικα του όταν θα παει για αναγνωριση στο νεκροτομειο θα αρχισει τις τσαντιες και τις χλεπες στο αψυχο κουφαρι του και φυσικα τα παιδια τους θα παρουν το μερος της μανας τους...
οποτε τοτε θα εμφανιστούμε εμεις από εδώ μεσα και θα του διοργανώσουμε μια σεμνη και ωραιτοτατη κηδεια...αλλιως ο κωλογερας θα εμενε αταφος να τον φανε τα κογιότ και τα τσακαλια σε καν χωραφι...
Και μετα θα εμφανιστει το φαντασμα του
Επιβεβαιωνω.Δεν υπάρχει (καλυτερος) κλωνος
Επιβεβαιωνω.
Ο κ. Vlandis4 παραληρούσε. Σεις ομιλείτε με τον εαυτό σας.
Παράρτημα του Δρομοκαίτειου έχουμε γίνει ...
Την επόμενη φορά, θέλω παγωτό μηχανής ανάμεικτο(είμαστε κωλόγεροι) και να στάζει στο κορμάκι σου(σαλιάρης mode on).
Καυλησπερα
Σαλιαρίζουν ...
Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιος ήταν ο κλώνος μου; Μάλιστα είχατε αναρωτηθεί μια φορά, "ποιος είστε κύριε";
Παραδόξως, ήταν αποδεκτός στο νήμα, χωρίς να περάσει από εξεταστική επιτροπή.
Για να σας βοηθήσω, ήτανε νικνειμ στη λατινική, και έκανε τόσο μπαμ ότι είναι κλώνος, που κανένας δεν έμπαινε σε υποψία.
Σαλιαρίζουν ...
Θα τους τα δώσω και το γνωρίζουν ότι τους συμπαθείτε.
Να περνάτε και από εμάς όποτε έχετε χρόνο και όρεξη.
Καλησπέρα!
Δεν ψήφισα και χωρίς επιλογή γλυκού η μαναριου δεν ψηφίζω!
Τώρα πάω για γλυψιματα...Και καλά έκανες!!!