Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ματι. Προσπαθώ να μην μπερδεύω την δουλειά με την "δουλεια".
Τι τραβάς «ταλαίπωρο παιδί»....
Ματι. Προσπαθώ να μην μπερδεύω την δουλειά με την "δουλεια".
Ρωσσιδια. Πιθανόν επαγγελματίας. Συνοδευόμενη από φουσκωτό. Δεν δίστασε να τα βγάλει μπροστά μου, εκτός δοκιμαστηριου.
Καθόλου. Η εργασία μου πρέπει να υπαχθεί στα βαρεα και ανθιυγιεινα επαγγέλματα.Δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό!@
Πάντα ευγενής!Προς τους ηττημένους στασιαστές που αρνούνται να ψηφίσουν στη νέα ψηφοφορία μας!
Καθόλου. Η εργασία μου πρέπει να υπαχθεί στα βαρεα και ανθιυγιεινα επαγγέλματα.
Συμφωνώ απολύτως, ειδικά όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό όπου είναι γνωστό ότι ελλοχεύουν πάμπολλοι κίνδυνοι.Καθόλου. Η εργασία μου πρέπει να υπαχθεί στα βαρεα και ανθιυγιεινα επαγγέλματα.
Προς τους ηττημένους στασιαστές που αρνούνται να ψηφίσουν στη νέα ψηφοφορία μας!
Τοσιαξα.Δίκαια κατακτήσατε το βραβείο του μεγαλύτερου γκρινιάρη του νήματος [size=20pt]μετά από τον νηματοθετη[/size].
Άξιος!!!!!!!
8 κερασματακια τα καβατζωσες γερομπισμπικη παντως
Συμφωνώ απολύτως, ειδικά όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό όπου είναι γνωστό ότι ελλοχεύουν πάμπολλοι κίνδυνοι.
Ο μπλε
Το συμβόλαιο έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα?Εχει συναψει συμβολαιο με μεγαλο ασφαλιστικο ομιλο ο κωλογερακος...
Πρωτα απ'ολα ασφαλισε το 8ποντο
Το συμβόλαιο έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα?
Θα τα κρατήσω να σας τα κεράσω στις 25.000 σελίδες!
Εμεις, η πλεμπα, δεν καταδεχομαστε να καταναλωσουμε μπαγιατικα κερασματα
Το συμβόλαιο έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα?
Ζηλεύω αυτούς τους ιντερνάσιοναλ εραστές με τις αποκλειστικές δασκάλες αγγλικών (και τις αποκλειστικές νοσοκόμες...)Φυσικα Ιαν το συμβολαιο συνταχθηκε απο την Ναταλι του και ο κωλογερος εβαλε τις τελευταιες πινελιες
Ζηλεύω αυτούς τους ιντερνάσιοναλ εραστές με τις αποκλειστικές δασκάλες αγγλικών (και τις αποκλειστικές νοσοκόμες...)