blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.882
- Πόντοι
- 26.096
Και εκτός των άλλων είναι κομμουνιστοσυμμορίτης αφού απειλεί το νηματοθέτη με κονσερβοκούτι.
Παππού Blitz..μην αφήνεις αυτούς που με τόσο φθηνό τρόπο προσπαθούν να μπουν ανάμεσα μας..και να διαταράξουν την σχέση μας...Μπήκε πάλι με άλλο νικ πριν από λίγο ... και μου έκανε like....
Δε πάει στο νήμα με τους ψυχάκηδες καλύτερα?
Για όλους έχει το μπου
Και εκτός των άλλων είναι κομμουνιστοσυμμορίτης αφού απειλεί το νηματοθέτη με κονσερβοκούτι.
Με συγχωρείς ή σε σφάζω δλδ...
[size=30pt]ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.[/size]
Ως οι παλαιότεροι ενθυμούνται, οι πρώτες δύο στάσεις κατά του νηματοθέτου κατεπνίγησαν εις το 'αίμα' και τους εξανδραποδισμούς [μπαναρίσματα, μιουταρίσματα κλπ].
Η τρίτη στάση κατά του νηματοθέτου κατεπνίγη με τα ίδια τα όπλα των στασιαστών και τις εμετικές συνήθειες εκλογής αρχηγού, τις οποίες η πλέμπα ακολουθεί. Κατά συνέπεια ο νηματοθέτης παραμένει εις την θέσιν του παρά το ότι τινες εξ υμών, λιγούρηδες όντες, εψήφισαν το δίδυμο Έριναλ/Ρεγκίνα.
Καλό είναι λοιπόν στο σημείο αυτό να συνοψίσουμε τους κανόνες λειτουργίας του νήματος:
1. Ο νηματοθέτης έχει δίκιο
2. Ο νηματοθέτης έχει πάντα δίκιο
3. Όταν ο νηματοθέτης δεν έχει δίκιο ισχύει το 2
4. Ο νηματοθέτης είναι αλάνθαστος
5. Ο νηματοθέτης προϋπήρχε και θα υπάρχει και μετά το δικτυακό σύμπαν
6. Ο νηματοθέτης αποφασίζει, διατάζει και εξολοθρεύει χωρίς να ρωτά
7. Ο νηματοθέτης είναι μοναχικό Ον. Δεν θέλει να τον ενοχλεί κανείς
8. Ο νηματοθέτης δεν δίνει αναφορά σε κανένα γιατί ό,τι κάνει το κάνει για το καλό του νήματος
9. Ο νηματοθέτης είναι πάντα ήρεμος γιατί ξέρει ότι μετά από αυτόν ακολουθεί το Χάος
10. Ο νηματοθέτης τα ξέρει όλα, τα έχει δει όλα, δεν τον συγκινεί τίποτα
11. Όποιο μέλος συζητά με το νηματοθέτη και έχει προσωπική γνώμη, πρέπει να τελειώσει την συζήτηση έχοντας ασπασθεί τη γνώμη του νηματοθέτη.
12. Όσο περισσότερο κάποιο μέλος σχολιάζει το νηματοθέτη τόσο κατεβαίνει στην ιεραρχία του νήματος
Παππού Blitz..μην αφήνεις αυτούς που με τόσο φθηνό τρόπο προσπαθούν να μπουν ανάμεσα μας..και να διαταράξουν την σχέση μας...
Τελικώς είσθε ο μόνος καλός συγγενής μου. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν τα λιγοστά χρήματά μου.
Σεις όχι. Σεις τιμάτε την συγγένεια.
Ο ανηψιος σας ετοιμάζει το χαρμάνι να τον τσιμεντώσει
Αυτό λέγεται ανιδιοτελής αγάπη
Σεις δεν είσθε συγγενής μου.
Μιλώ εξ’ονοματος ενός άδολου, αγαθού και φιλεύσπλαχνου νικ
Που είναι λοιπόν για να με προστατεύσει. Πάλι σε κωλόμπαρο τριγυρνά και με αφήνει ανυπεράσπιστο.
Φίδι είναι.
Είναι δόλιο, καταχθόνιο και δόλιο νικ.
Έχει και έρωτα τώρα.... το Ρουμανακι
Δεν μπορεί να ασχολείται συνεχώς με την πάρτη σας
Πρέπει να νοικοκυρευτεί και αυτό το «παιδί»... είναι σε ηλικία γάμου πχια
Έχετε δίκιο.Ξεχάσατε το «υποχθόνιο»
Ξέρετε πόσα Ρουμανάκια έχουν τις αλόες και τις λεβάντες του;;;