Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.962
- Πόντοι
- 2.606
Με αυτόν τον παίζετε;
Ετών?
Με αυτόν τον παίζετε;
Εγώ που πήγα να τον παίξω..παραλίγο να καταλήξω με καθετήρα...Με αυτόν τον παίζετε;
Προλαβαίνεις να καβαλήσεις το jetski..και να πεταχτεί μια βόλτα από Nammos μεριά...πριν στην φάει ο άλλος κατά την μεταφορά με το ταξι...Εσυ έψαξες μαμούνι και τη βρήκες...
Μύγα σε τσίμπησε;Φίδι!
Όλοι καταλάβατε εις ποίον αναφέρομαι.
κανω σαματα γιατι ειστε ψοφιμια και ο αλλος νομιζει οτι ειναι ο θεος. εξηγείστε του οτι οποιος έχει μεγαλομανια σύντομα θα πεσει με φορα και θα φαει τα μουτρα του
Ενήλικο. (Μαλακίες με αυτά δεν κάνουμε). Στενοκωλο όμως.
Προλαβαίνεις να καβαλήσεις το jetski..και να πεταχτεί μια βόλτα από Nammos μεριά...πριν στην φάει ο άλλος κατά την μεταφορά με το ταξι...
Προλαβαίνεις να καβαλήσεις το jetski..και να πεταχτεί μια βόλτα από Nammos μεριά...πριν στην φάει ο άλλος κατά την μεταφορά με το ταξι...
Φίδι!
Όλοι καταλάβατε εις ποίον αναφέρομαι.
Με αυτόν τον παίζετε;
Προς κ. Since1991.
Κοιτάξτε, κύριε.
Δεν τίθεται θέμα συγχώρεσης. Δεν σας αντιπαθώ ούτε ασχολούμαι μαζί σας. Μου είστε παντελώς αδιάφορος.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην πατάτε στο νήμα μας.
Δεν είμαι εγώ που σας μπανάρω. Ειλικρινά.
Μπρρρρρ,το φάντασμα της όπερας :-Προς κ. Since1991.
Κοιτάξτε, κύριε.
Δεν τίθεται θέμα συγχώρεσης. Δεν σας αντιπαθώ ούτε ασχολούμαι μαζί σας. Μου είστε παντελώς αδιάφορος.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην πατάτε στο νήμα μας.
Δεν είμαι εγώ που σας μπανάρω. Ειλικρινά.
Να κερασετε κωνειοΤα συνεχή μπαναρίσματα που τρώτε, κ. Since1991, δεν οφείλονται σε εμένα. Το πρώτο ήταν δικό μου. Τα υπόλοιπα ΟΧΙ παρά τις απειλές σας με π.μ. ότι θα με σφάξετε με κονσερβοκούτι.
Παύσατε λοιπόν να ασχολείσθε μαζί μου και τα like που μου κάνετε μου προξενούν αηδία.
Το νέο νικ είναι: Συγχώρεση στον Since1991.