Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
α ωραια θα ντυθω λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο χαχαχαχαχαχααχαχ
Μια χαρά και μη βάλεις βρακι... είναι της μόδας και οι ξεβράκωτες...
α ωραια θα ντυθω λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο χαχαχαχαχαχααχαχ
Ούτως η άλλως δεν θα έβαζε. Στα παλούκια πάνε χωρίς βρακί.
όντως?
Για τον Νικόλα ρε γαμωτοζηλεύω τον κωλόγερο , όλη τη μέρα μέσα στα κωλαράκια
Ω μπιανσουρ
έχω καιρό να κατέβω , τα καλύτερα χάνω...
Ούτως η άλλως δεν θα έβαζε. Στα παλούκια πάνε χωρίς βρακί.
Έχει χαθεί το σέβας πια :S
Νιαμου παντουουουουου....
Και εμείς δουλευουμεεεεεε
ισα μωρη παστρικια θα σου παρω και μονοπετρο απ τον ριχαρδομην με διακορεύσει φοβάμαι και με αφήσει αστεφάνωτη
γιαυτο το εκανε ηξερε οτι θα χασει παταγωδως . αλλα εγω τζιμι μου δεν ενδιαφερομαι για την εξουσια ουτε για την φημη ουτε για τα λεφτα .οποτε σκασιλα μας θα παμε ολοι μαζι στην λαικη πανήγυρη του μπραμπ και θα φορεσω ενα σικ φορεμα ετσι για το γιολοΑχ Έρη ο μπλιζ έβαλε ξαφνικά την ψηφοφορία χωρίς να υπάρξει καν προεκλογική περίοδος... χωρίς ντιμπει... χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις στο νήμα... και μας επιασε απροετοίμαστους > >
Οι υποσχέσεις σου ήταν ικανές να τουμπαρουν το κλίμα όμως κάποιοι ψηφίσαμε ήδη
Αυτο που ΛΑΤΡΕΥΩ σε αυτό το νήμα είναι ότι ο καθένας μας μπαίνει όποτε θέλει, πετάει τη μαλακια του, όλοι καταλαβαίνουν και οι εκτός νήματος δεν καταλαβαίνουν ΧριστόΧαιρετε
μουνοπετρο ακουω και σκιαζομαι. Φοβάμαι οτι θα ζητησεις κωλο χαχαχααχαχααχαχαχισα μωρη παστρικια θα σου παρω και μονοπετρο απ τον ριχαρδο
γιαυτο το εκανε ηξερε οτι θα χασει παταγωδως . αλλα εγω τζιμι μου δεν ενδιαφερομαι για την εξουσια ουτε για την φημη ουτε για τα λεφτα .οποτε σκασιλα μας θα παμε ολοι μαζι στην λαικη πανήγυρη του μπραμπ και θα φορεσω ενα σικ φορεμα ετσι για το γιολο
Αυτο που ΛΑΤΡΕΥΩ σε αυτό το νήμα είναι ότι ο καθένας μας μπαίνει όποτε θέλει, πετάει τη μαλακια του, όλοι καταλαβαίνουν και οι εκτός νήματος δεν καταλαβαίνουν Χριστό
ο πονος θα ειναι αμεσα συναρτωμενος με το μεγεθος της πετρας και αντιστροφως αναλογος με το μεγεθος της πουτσαςμουνοπετρο ακουω και σκιαζομαι. Φοβάμαι οτι θα ζητησεις κωλο χαχαχααχαχααχαχαχ
γιαυτο το εκανε ηξερε οτι θα χασει παταγωδως . αλλα εγω τζιμι μου δεν ενδιαφερομαι για την εξουσια ουτε για την φημη ουτε για τα λεφτα .οποτε σκασιλα μας θα παμε ολοι μαζι στην λαικη πανήγυρη του μπραμπ και θα φορεσω ενα σικ φορεμα ετσι για το γιολο
Αυτο που ΛΑΤΡΕΥΩ σε αυτό το νήμα είναι ότι ο καθένας μας μπαίνει όποτε θέλει, πετάει τη μαλακια του, όλοι καταλαβαίνουν και οι εκτός νήματος δεν καταλαβαίνουν Χριστό