Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δυστυχώς, είστε χειρότερος!  :priest: :priest: :priest:

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τυπε ποσα λες να θελει η γεροντοκορη για να με συνοδεψει στη συναυλια της γωγως στα παλουκια στη σαλαμινα στο διασημο μπιτσ κλαμπ ρεστοραν χοχλιος?
https://[URL unfurl="true"]www.ogdoo.gr/images/stories/Giannis/TasosBenetos/7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι μπαναλ είναι αυτό ;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τυπε ποσα λες να θελει η γεροντοκορη για να με συνοδεψει στη συναυλια της γωγως στα παλουκια στη σαλαμινα στο διασημο μπιτσ κλαμπ ρεστοραν χοχλιος?
https://[URL unfurl="true"]www.ogdoo.gr/images/stories/Giannis/TasosBenetos/7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ποιοτητα........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ψηφίστε με παιδιά μου όμορφα και εγώ θα ειμαι η  επιστήθια φίλη σας, η όαση στην ζωή σας. Το φως στο σαπιο κόσμο που ζουμε, η ανάσταση.. νεκρών, η θέωση, η κορύφωση  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :erection:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
ψηφίστε με παιδιά μου όμορφα και εγώ θα ειμαι η  επιστήθια φίλη σας, η όαση στην ζωή σας. Το φως στο σαπιο κόσμο που ζουμε, η ανάσταση.. νεκρών, η θέωση, η κορύφωση  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :erection:

Αχ Έρη ο μπλιζ έβαλε ξαφνικά την ψηφοφορία χωρίς να υπάρξει καν προεκλογική περίοδος... χωρίς ντιμπει... χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις στο νήμα... και μας επιασε απροετοίμαστους   >:( >:(

Οι υποσχέσεις σου   :tits2: ήταν ικανές να τουμπαρουν το κλίμα όμως κάποιοι ψηφίσαμε ήδη  :headbang: :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

ΠΙΠΕΣ!!!!!!!
ΤΣΙΠΡΕΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom