blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Μην τον κτυπάτε τον άνθρωπο εκεί που ποναεί!
Το νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας!

Μην τον κτυπάτε τον άνθρωπο εκεί που ποναεί!
Είμαι λίγο περίεργος: όταν πάτε προς τας Ανατολάς παίρνετε και την κα Εισαγγελεύς μαζί?![]()
Τα πεπραγμένα του Κυρίου Κωλόγερου στην ανατολή μοιάζουν με σενάριο James Bond.Είμαι λίγο περίεργος: όταν πάτε προς τας Ανατολάς παίρνετε και την κα Εισαγγελεύς μαζί?![]()
Τα πεπραγμένα του Κυρίου Κωλόγερου στην ανατολή μοιάζουν με σενάριο James Bond.
Εν μέρει. Μόνο για διακοπές. Μετά επιστρέφει και εγώ συνεχίζω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες.Είμαι λίγο περίεργος: όταν πάτε προς τας Ανατολάς παίρνετε και την κα Εισαγγελεύς μαζί?![]()
Εν μέρει. Μόνο για διακοπές. Μετά επιστρέφει και εγώ συνεχίζω τις "επαγγελματικές" μου δραστηριότητες.
Εν μέρει. Μόνο για διακοπές. Μετά επιστρέφει και εγώ συνεχίζω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες.
το'φτιαξα λίγο...
χμμμ... καλό, πολύ καλό!!
Ακόμα και κυβερνητικού εκπροσώπου!Φρονώ ότι ο κ. κωλόγερος πρέπει να αναλάβει χρέη νηματοθέτου πλέον!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακόμα και κυβερνητικού εκπροσώπου!
Φρονώ ότι ο κ. κωλόγερος πρέπει να αναλάβει χρέη νηματοθέτου πλέον!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω.
Δεν γνωρίζει να ψεύδεται!![]()
Αν και είναι η πρώτη φορά που ανοίγετε τέτοιο θέμα, θυμίζω ότι όλους τους προηγούμενους στασιαστές τους έφαγε η μαρμάγκα...,
θα μπορούσε να είναι ερώτημα για μια επόμενη ψηφοφορία!
Φυσικά η μονομελής επιτροπή θα πρέπει να διατυπώσει κατάλληλα το ερώτημα...![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντικαταστήσει τον έναν και μοναδικό, χαρισματικο ανεπανάληπτο, δενυπαρχειμαναροπρωκτολεικτη, αγλαισματικης καταγωγής, μορφωσης και δεξιοτήτων κλπ. κλπ. κλπ. νηματοθετη μας.Φρονώ ότι ο κ. κωλόγερος πρέπει να αναλάβει χρέη νηματοθέτου πλέον!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντικαταστήσει τον έναν και μοναδικό, χαρισματικο ανεπανάληπτο, δενυπαρχειμαναροπρωκτολεικτη, αγλαισματικης καταγωγής, μορφωσης και δεξιοτήτων κλπ. κλπ. κλπ. νηματοθετη μας.
εγω μπορω. Εξάλλου το μουνι σέρνει καράβιΔεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντικαταστήσει τον έναν και μοναδικό, χαρισματικο ανεπανάληπτο, δενυπαρχειμαναροπρωκτολεικτη, αγλαισματικης καταγωγής, μορφωσης και δεξιοτήτων κλπ. κλπ. κλπ. νηματοθετη μας.
εγω μπορω. Εξάλλου το μουνι σέρνει καράβι![]()