sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Και να υπάρχει από πίτα που δεν τρως...Δεν υπάρχει Μανάρι.

Και να υπάρχει από πίτα που δεν τρως...Δεν υπάρχει Μανάρι.
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει το νήμα την πάσα αλήθεια σχετικά με την Κυρία Μανάρι, δεν νομίζετε?Δεν υπάρχει Μανάρι.
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει το νήμα την πάσα αλήθεια σχετικά με την Κυρία Μανάρι, δεν νομίζετε?
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει το νήμα την πάσα αλήθεια σχετικά με την Κυρία Μανάρι, δεν νομίζετε?
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Κύριε! Μπορεί να μην είναι γραμματέας σας αλλά να εργάζεται σε διπλανό γραφείο και να συνευρίσκεστε κάθε μέρα.Θα σας την πω εγώ.
Η Μανάρι ήταν εφεύρεση του ψυχοπαθούς νικ, κ. Vlandis4, που αυτή την στιγμή είναι έγκλειστος στο Δρομοκαίτειο. Κατά τους ισχυρισμούς αυτούς η Μανάρι είναι γραμματέας μου, με την οποία εγώ συνουσιάζομαι νυχθημερόν.
Στην πορεία τα μέλη δημιούργησαν και πρόσθεσαν και άλλα στοιχεία στο όλο παραμύθι.
Θα σας την πω εγώ.
Η Μανάρι ήταν εφεύρεση του ψυχοπαθούς νικ, κ. Vlandis4, που αυτή την στιγμή είναι έγκλειστος στο Δρομοκαίτειο. Κατά τους ισχυρισμούς αυτούς η Μανάρι είναι γραμματέας μου, με την οποία εγώ συνουσιάζομαι νυχθημερόν.
Στην πορεία τα μέλη δημιούργησαν και πρόσθεσαν και άλλα στοιχεία στο όλο παραμύθι.
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Κύριε! Μπορεί να μην είναι γραμματέας σας αλλά να εργάζεται σε διπλανό γραφείο και να συνευρίσκεστε κάθε μέρα.
Άλλη δουλειά δεν έχουμε όλη μέρα από το να σιαχνουμε τις μαλακίες που γράφει ο νηματοθετηςΔεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι.
Επίσης θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν κάποια με την οποία βρεθήκατε τυχαία στο ασανσερ και αποδείχθηκε γειτόνισσα και γυμνάστρια ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια, δεν είχα παρακολουθήσει το σήριαλ σε όλη του την εξέλιξη...![]()
Άλλη δουλειά δεν έχουμε όλη μέρα από το να σιαχνουμε τις μαλακίες που γράφει ο νηματοθετης![]()
Άλλη δουλειά δεν έχουμε όλη μέρα από το να σιαχνουμε τις μαλακίες που γράφει ο νηματοθετης![]()
Η γυμνάστρια ήτο υπαρκτό πρόσωπο, αποχωρήσασα ήδη της πολυορόφου οικοδομής μου.
Ούτε ο ψυχοπαθής, κ. Vlandis4, ισχυρίσθηκε ότι συνέβη τι ανάμεσά μας.
Θυμήθηκα κι ένα παλιό τραγούδι που έλεγε: "Μπανάκι, Μαν(αρ)άκι κουράγιο και τελειώνουν τα παλούκια Μαν(αρ)άκι"!![]()
Είμαστε στη χαι-σιζον κύριε. Δεν κάνουμε διακοπές. Πρέπει να βιοποριστουμε. Οι απορες κορασσίδες της Ν/Α Ασίας περιμένουν την συνεισφορά μας τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν το ρυζάκι τους.Τι έγινε;
Διάλειμμα από;;;;
Είμαστε στη χαι-σιζον κύριε. Δεν κάνουμε διακοπές. Πρέπει να βιοποριστουμε. Οι απορες κορασσίδες της Ν/Α Ασίας περιμένουν την συνεισφορά μας τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν το ρυζάκι τους.![]()
Μην τον κτυπάτε τον άνθρωπο εκεί που ποναεί!Μου ήρεσε ο πληθυντικός!
Η Αγγλικού ήταν μία και της αρμόζει ο ενικός.![]()
Είμαστε στη χαι-σιζον κύριε. Δεν κάνουμε διακοπές. Πρέπει να βιοποριστουμε. Οι απορες κορασσίδες της Ν/Α Ασίας περιμένουν την συνεισφορά μας τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν το ρυζάκι τους.![]()