Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Τα λέμε μετά παίδες  :hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.151
Πόντοι
2.606
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει το νήμα την πάσα αλήθεια σχετικά με την Κυρία Μανάρι, δεν νομίζετε?

Αφού την ξέρουμε, δεν υπάρχει!
(μέχρι να μπει ο κος κωλόγερος να το φτιάξει...)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει το νήμα την πάσα αλήθεια σχετικά με την Κυρία Μανάρι, δεν νομίζετε?

Θα σας την πω εγώ.
Η Μανάρι ήταν εφεύρεση του ψυχοπαθούς νικ, κ. Vlandis4, που αυτή την στιγμή είναι έγκλειστος στο Δρομοκαίτειο. Κατά τους ισχυρισμούς αυτούς η Μανάρι είναι γραμματέας μου, με την οποία εγώ συνουσιάζομαι νυχθημερόν.
Στην πορεία τα μέλη δημιούργησαν και πρόσθεσαν και άλλα στοιχεία στο όλο παραμύθι.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Θα σας την πω εγώ.
Η Μανάρι ήταν εφεύρεση του ψυχοπαθούς νικ, κ. Vlandis4, που αυτή την στιγμή είναι έγκλειστος στο Δρομοκαίτειο. Κατά τους ισχυρισμούς αυτούς η Μανάρι είναι γραμματέας μου, με την οποία εγώ συνουσιάζομαι νυχθημερόν.
Στην πορεία τα μέλη δημιούργησαν και πρόσθεσαν και άλλα στοιχεία στο όλο παραμύθι.
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Κύριε! Μπορεί να μην είναι γραμματέας σας αλλά να εργάζεται σε διπλανό γραφείο και να συνευρίσκεστε κάθε μέρα. 

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.151
Πόντοι
2.606
Θα σας την πω εγώ.

Επίσης θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν κάποια με την οποία βρεθήκατε τυχαία στο ασανσερ και αποδείχθηκε γειτόνισσα και γυμνάστρια ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια, δεν είχα παρακολουθήσει το σήριαλ σε όλη του την εξέλιξη... :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά Κύριε! Μπορεί να μην είναι γραμματέας σας αλλά να εργάζεται σε διπλανό γραφείο και να συνευρίσκεστε κάθε μέρα. 

Ιδού λοιπόν μία ακόμη εκδοχή, προστιθέμενη υφ΄ υμών!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θυμήθηκα κι ένα παλιό τραγούδι που έλεγε: "Μπανάκι, Μαν(αρ)άκι κουράγιο και τελειώνουν τα παλούκια Μαν(αρ)άκι"!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Επίσης θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν κάποια με την οποία βρεθήκατε τυχαία στο ασανσερ και αποδείχθηκε γειτόνισσα και γυμνάστρια ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια, δεν είχα παρακολουθήσει το σήριαλ σε όλη του την εξέλιξη... :grin:

Η γυμνάστρια ήτο υπαρκτό πρόσωπο, αποχωρήσασα ήδη της πολυορόφου οικοδομής μου.
Ούτε ο ψυχοπαθής, κ. Vlandis4, ισχυρίσθηκε ότι συνέβη τι ανάμεσά μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Θυμήθηκα κι ένα παλιό τραγούδι που έλεγε: "Μπανάκι, Μαν(αρ)άκι κουράγιο και τελειώνουν τα παλούκια Μαν(αρ)άκι"!  :grin:

Έχετε χάριν ότι σεβόμενος τους επί αιώνας κοινούς αγώνας μας, δεν εκθέτω τα ιδικά σας δημοσίως!  >:(

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.260
Πόντοι
19.795
Τι έγινε;
Διάλειμμα από  :knockinb:;;;;
Είμαστε στη χαι-σιζον κύριε. Δεν κάνουμε διακοπές. Πρέπει να βιοποριστουμε. Οι απορες κορασσίδες της Ν/Α Ασίας περιμένουν την συνεισφορά μας τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν το ρυζάκι τους. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Είμαστε στη χαι-σιζον κύριε. Δεν κάνουμε διακοπές. Πρέπει να βιοποριστουμε. Οι απορες κορασσίδες της Ν/Α Ασίας περιμένουν την συνεισφορά μας τον χειμώνα για να εξασφαλίσουν το ρυζάκι τους. :grin:

Μου ήρεσε ο πληθυντικός!
Η Αγγλικού ήταν μία και της αρμόζει ο ενικός.  :birdman:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.151
Πόντοι
2.606

Είμαι λίγο περίεργος: όταν πάτε προς τας Ανατολάς παίρνετε και την κα Εισαγγελεύς μαζί? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom