διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Τάχιστα μετα απο ΩΡΛ πρεπει να πας και σε οφθαλμιατρο.Έχει τζακουζι στο βάθος η πισίνα;
Η άλλη σου δίνει το βρακί στο χέρι και ρωτάς αν εχει στο βάθος τζακούζι
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Τάχιστα μετα απο ΩΡΛ πρεπει να πας και σε οφθαλμιατρο.Έχει τζακουζι στο βάθος η πισίνα;
Δεν μπορώ να κοιτάξω. ΝτρεπομαιΤάχιστα μετα απο ΩΡΛ πρεπει να πας και σε οφθαλμιατρο.
Η άλλη σου δίνει το βρακί στο χέρι και ρωτάς αν εχει στο βάθος τζακούζι![]()
Ισα-ισα, που κόβει το μάτι μου σε βάθος.Τάχιστα μετα απο ΩΡΛ πρεπει να πας και σε οφθαλμιατρο.
Η άλλη σου δίνει το βρακί στο χέρι και ρωτάς αν εχει στο βάθος τζακούζι![]()
Ειπες και εκλαψε η μιση νοτιοανατολικη ασια....Δεν μπορώ να κοιτάξω. Ντρεπομαι![]()
Σε βάθος μπορεί αλλά στα κοντά αστα να πάνεΙσα-ισα, που κόβει το μάτι μου σε βάθος.![]()
Ομολογώ ότι το τοπίο είναι τέλειο.![]()
Eχει τίποτα στο background;![]()
![]()
![]()
![]()
Γέρος ανθρωπος, φυσικό είναι να έχω πρεσβιωπεια.Σε βάθος μπορεί αλλά στα κοντά αστα να πάνε![]()
Ναι ναι γέρος όπου μας συμφέρει.....Γέρος ανθρωπος, φυσικό είναι να έχω πρεσβιωπεια.
Ναι ναι γέρος όπου μας συμφέρει.....![]()
Έχεις δίκιο. Δεν είμαι γέρος. Είμαι ΚΩΛΟ-γεροςΝαι ναι γέρος όπου μας συμφέρει.....![]()
Καλημέρα σας
Άλλη μια δύσκολη μέρα ξεκινάει ως τις 10,30 το βράδυ. Και δεν ξέρει και κανένας σας από ταξί να έρθει να βοηθήσει![]()