spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.927
- Πόντοι
- 18.546
Είδες τι μαλακίες γράφει;
Αν εξαιρέσουμε ένα αριθμητικό λάθος που έκανε με κάτι πόντους, μια χαρά τα γράφει
Είδες τι μαλακίες γράφει;
Εγώ δεν γάμησα καμία. Ο popov θα δώσει πάλι εξηγήσεις για τον τσογλανο τον ανιψιό του!
είμαι καλός στην αριθμητική, δεν κάνω λάθη
Κοίτα, αν κάνεις άγριο σεξ, χρειάζονται τα πιασίματα για να κρατιέσαιΕ το μαλακισμενο όλο σαβούρες πάει και γαμαει
Άκου πιασίματα
Αν εξαιρέσουμε ένα αριθμητικό λάθος που έκανε με κάτι πόντους, μια χαρά τα γράφει
Πως τα καταφέρνεις και τα μεγάλα τα κανεις μικρά και τα μικρά μεγάλα δεν εχω καταλάβει ακόμη
Πως τα καταφέρνεις και τα μεγάλα τα κανεις μικρά και τα μικρά μεγάλα δεν εχω καταλάβει ακόμη
Θα σε σκίσω εσένα αλλά δεν ξέρω πότε!Ε το μαλακισμενο όλο σαβούρες πάει και γαμαει
Άκου πιασίματα
Φυσικά, μόνο που μπερδεύεις τις ιντσες με τα εκατοστα
Η κομμώτρια του έλεγε. "Να στο πάρω λίγο (πίπα) γιατι μεγαλωσε πολύ;"Αυτός τα μπερδεύει ή τα κορίτσια;
Κοίτα, αν κάνεις άγριο σεξ, χρειάζονται τα πιασίματα για να κρατιέσαι
Άκου πιασίματα
Τώρα μπερδεύτηκαΗ κομμώτρια του έλεγε. "Να στο πάρω λίγο (πίπα) γιατι μεγαλωσε πολύ;"
Και φυσικά δεν εννοουσε το μαλλί.
(MinmouxanapeisgiathnNatalikaitousarapides,giatithasegamisokwlo-paido.)
Μπορείς να κρατάς και από τα κόκκαλα :S :S :S
Τα κόκκαλα τρίζουν χειρότερα κι από τους σουμιέδες, δεν κάνει...Μπορείς να κρατάς και από τα κόκκαλα :S :S :S
Τα "γαλλικά" είναι για τον Νικόλα που μιλάει ξένες γλώσσες.Η κομμώτρια του έλεγε. "Να στο πάρω λίγο (πίπα) γιατι μεγαλωσε πολύ;"
Και φυσικά δεν εννοουσε το μαλλί.
(MinmouxanapeisgiathnNatalikaitousarapides,giatithasegamisokwlo-paido.)
Το φαντάστηκα, γενικώς με τις "ξένες" γλώσσες το έχει ;)Τα "γαλλικά" είναι για τον Νικόλα που μιλάει ξένες γλώσσες.
Ο Νικόλας τον εχει τόσο μικρό, που μήτρα βρίσκει μόνο όταν τον δίνει πίπα.Τώρα μπερδεύτηκα
Αν του το έπαιρνε λίγο δεν θα μεγάλωνε κι άλλο; Λούσιμο έπρεπε να του κάνει με κρύο νερό