κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.620
- Πόντοι
- 19.795
Εσένα σουσιαξα λίγο την κριτική. Σου είχα πει να μην γράφεις με το κινητό, γιατί γίνονται λάθη.τι τραβάς κι εσύ
δεν ειδα το σιάξιμο :SΕσένα σουσιαξα λίγο την κριτική. Σου είχα πει να μην γράφεις με το κινητό, γιατί γίνονται λάθη.
Χαμηλή τηλεθέαση, μόνο 4 μέλη και 3 επισκέπτες. Ας βάλω μια φώτο.
Θα αργήσει λίγο να ανέβει. Αλλά αφού ανυπομονειςδεν ειδα το σιάξιμο :S
μετά την φώτο είχαμε έναν ακόμη επισκέπτη...
μάλλον χρειάζονται μερικές ακόμη!
Θα αργήσει λίγο να ανέβει. Αλλά αφού ανυπομονεις
"Και δεν είμαι μικρός ο μπούστης, τον έχω 28 ολόκληρα εκατοστά"
Είδες τι μαλακίες γράφει;Εσένα σουσιαξα λίγο την κριτική. Σου είχα πει να μην γράφεις με το κινητό, γιατί γίνονται λάθη.
Θα αργήσει λίγο να ανέβει. Αλλά αφού ανυπομονεις
είμαι καλός στην αριθμητική, δεν κάνω λάθηΘα αργήσει λίγο να ανέβει. Αλλά αφού ανυπομονεις
Ζήσε τη ζωή σου όπως τη θες και κρίνεις γιατί η ζωή είναι ένα δώρο και πολύ μικρή για να είναι θλιβερή...δεν ειδα το σιάξιμο :S
άντε κοιμήσου ρεΕίδες τι μαλακίες γράφει;
Εσένα πάλι σου χάκαραν τον υπολογιστή κι ανέβασαν κριτική;Είδες τι μαλακίες γράφει;
Εγώ δεν γάμησα καμία. Ο popov θα δώσει πάλι εξηγήσεις για τον τσογλανο τον ανιψιό του!άντε κοιμήσου ρε
θα κουτουλάς το βραδυ
γαμια της Κρίστυ
Ο υπολογιστής είναι χαλασμένος! Αυτή την φορά μου χακαρε το τάμπλετ το κωλοπαιδο!Εσένα πάλι σου χάκαραν τον υπολογιστή κι ανέβασαν κριτική;
Μάθε να κλειδώνεις τον υπολογιστή και το τάμπλετ σου...Ο υπολογιστής είναι χαλασμένος! Αυτή την φορά μου χακαρε το τάμπλετ το κωλοπαιδο!
Φυσικά, μόνο που μπερδεύεις τις ιντσες με τα εκατοσταείμαι καλός στην αριθμητική, δεν κάνω λάθη
Αυτός τα μπερδεύει ή τα κορίτσια;Φυσικά, μόνο που μπερδεύεις τις ιντσες με τα εκατοστα