κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.586
- Πόντοι
- 19.795
Θες και εσύ μια Αγγλικού για να ανοίξουν οι ορίζοντες σου στις ξένες γλώσσες.εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...
Θες και εσύ μια Αγγλικού για να ανοίξουν οι ορίζοντες σου στις ξένες γλώσσες.εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...
Κουλο ε λα φικα ντε φουτουρα.
Κουεστα ε ουνα γκράντε παρόλα σινιορε
https://[URL unfurl="true"]www.kefitoys.com/portal/images/stories/shop/product/2015_03_78004-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν πάθαμε λάστιχο κυριε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Προπονούμαστε :jerking2: για τις αφίξεις εξ Ιταλίας :takethis: :takethis: :takethis:
Σεις το Μανάρι σας και τσιμουδιά ;D
Θες και εσύ μια Αγγλικού για να ανοίξουν οι ορίζοντες σου στις ξένες γλώσσες.
https://[URL unfurl="true"]www.kefitoys.com/portal/images/stories/shop/product/2015_03_78004-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Όταν όμως τα λείχετε τα κωλαρακια........ ;D
εγώ δεν κατάλαβα τίποτα...
και μία γαλλικού
7 γλώσσες με νοήματα μιλάω. Και 25 διαλέκτους.Μη κοιτάς ρε θειο...
Εμείς τις παίζουμε τις ξένες γλώσσες στα δάχτυλα μας :S
7 γλώσσες με νοήματα μιλάω. Και 25 διαλέκτους.
Να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. (Πάντα ήθελα να το πω αυτό)
Θρανίο της ζωής
Μην μου πεις πως τσιμπάνε στο " ti amo amore mio "...Δεν πάθαμε λάστιχο κυριε
Προπονούμαστε για τις αφίξεις εξ Ιταλίας
Σεις το Μανάρι σας και τσιμουδιά
Kαι εγώ που νόμιζα πως τις παίζετε..με τα δάχτυλα..Μη κοιτάς ρε θειο...
Εμείς τις παίζουμε τις ξένες γλώσσες στα δάχτυλα μας :S
Με, σε, όπως και να το δεις έχει τις καλύτερες "προθέσεις"Kαι εγώ που νόμιζα πως τις παίζετε..με τα δάχτυλα..
Εσείς δεν χρησιμοποιείτε δάχτυλα.. στις ξένες γλώσσες..7 γλώσσες με νοήματα μιλάω. Και 25 διαλέκτους.
Ιταλία;;;Δεν πάθαμε λάστιχο κυριε
Προπονούμαστε για τις αφίξεις εξ Ιταλίας
Σεις το Μανάρι σας και τσιμουδιά
Καμμιά αμφιβολία επί αυτού...Με, σε, όπως και να το δεις έχει τις καλύτερες "προθέσεις"
Φήμες λένε ότι μοιράζει "πόντους" δεξιά και αριστερά ;)Καμμιά αμφιβολία επί αυτού...
Φήμες λένε ότι μοιράζει "πόντους" δεξιά και αριστερά ;)