iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Είναι ένα αρκετά ανησυχητικό ενδεχόμενοΛέτε να ερχόταν ο κ. κωλόγερος να σας αλείψει;;;
Είναι ένα αρκετά ανησυχητικό ενδεχόμενοΛέτε να ερχόταν ο κ. κωλόγερος να σας αλείψει;;;
Αλοιμονο μου. Ακούω τριβή, και το μυαλό μου πάει στον Νικόλα. Μακρυά από εμενα ο 29ποντος. :SΔεν συγκάηκε. Κάηκε...
Αλλά το μυαλό σας μόνο στην τριβή το έχετε ... >
Άμα βρούμε. Άμα δεν βρούμε; :SΚαλησπέρα και καλό μήνα σε όλο το παππουδερί του νήματος. Ζμπρώχνουμε λίγο παραπάνω λόγω καλοκαιριού μην λησμονείτε!
σε ψαχνει ονομαστικα.τι λεει? με ζητησε καμια μιλφαρα με μαζερατι?
βάρβαροι Ούνοι >Κάθε πρωι, στις 8, εδώ και 3 ημέρες ένα μιλφακι με το παιδάκι του, κάνει γιόγκα στην παραλία ολόγυμνο. Εγώ κάθομαι στα 30 μέτρα απόσταση, διακριτικα και κάνω την γυμναστική μου. Σήμερα πήγε ένας μαλακας κωλοΓερμανος και κάθησε δίπλα της και την έδιωξε.
Καλημερα παιδάκια.
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
..
Δεν μπορώ να πώ...τόχουμε με την ευγένεια...μέχρι να Καλημέραβάρβαροι Ούνοι >
καλημέρα
Μα και εκεί ευγενικοί ήμασταν. Μέχρι που αρχισαμε να αντιγράφουμε τις μαλακίες τις αμερικανιές, που βλέπουμε στις τσόντες.Δεν μπορώ να πώ...τόχουμε με την ευγένεια...μέχρι να Καλημέρα
Τι τραβάτε και εσείς, πόσο ποιο δύσκολη να γίνει η ζωή πια! Καλησπέρα σας κύριοι!Κάθε πρωι, στις 8, εδώ και 3 ημέρες ένα μιλφακι με το παιδάκι του, κάνει γιόγκα στην παραλία ολόγυμνο. Εγώ κάθομαι στα 30 μέτρα απόσταση, διακριτικα και κάνω την γυμναστική μου. Σήμερα πήγε ένας μαλακας κωλοΓερμανος και κάθησε δίπλα της και την έδιωξε.
Καλημερα παιδάκια.
Ζω ένα δράμα κύριε.Τι τραβάτε και εσείς, πόσο ποιο δύσκολη να γίνει η ζωή πια! Καλησπέρα σας κύριοι!