κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.581
- Πόντοι
- 19.795
gamiestekaieseissantonnimatotheti(metinkalienoia)Το έσιαξα
gamiestekaieseissantonnimatotheti(metinkalienoia)Το έσιαξα
Η πισίνα της Βίλλας.
gamiestekaieseissantonnimatotheti(metinkalienoia)
.Ναι αλλά θα είναι και 200 ακόμη μπακούρια εκεί.
Καλύτερα στα ιαματικά λουτρά του Λαγκαδά που δεν θα με ξέρει κανείς και θα μπορώ ελεύθερα να ψάξω για γκόμενα...!
Μία αναζήτηση αυτής της φράσης στο google έχει πολύ ενδιαφέρονΟ νηματοθέτης δεδικαίωται!
Δεν καταλάβατε καλά. Αυτά είναι τα Λουτρά του Λαγκαδά. Όποιος πάει εκεί θα συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει 1 εβδομάδα στη βίλλα με πλήρες σέρβις.Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!
Μία αναζήτηση αυτής της φράσης στο google έχει πολύ ενδιαφέρον
Μια λαγκαδιά τη βλέπω στη φωτογραφία είναι η αλήθειαΔεν καταλάβατε καλά. Αυτά είναι τα Λουτρά του Λαγκαδά. Όποιος πάει εκεί θα συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει 1 εβδομάδα στη βίλλα με πλήρες σέρβις.
Δεν καταλάβατε καλά. Αυτά είναι τα Λουτρά του Λαγκαδά. Όποιος πάει εκεί θα συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει 1 εβδομάδα στη βίλλα με πλήρες σέρβις.
Ξέρω. Πενεσθε. Και στοΑν βρω γκόμενα στον Λαγκαδά, σιγά μην την φέρω Σαντορίνη.
θα μου την φάτε αμέσως και μετά θα μπείτε στο νήμα και θα γκρινιάζετε ότι δεν ...
Ξέρω. Πενεσθε. Και στοΜαναρι"δεν υπαρχει (καλύτερο) μαναρι" είχατε τάξει κρουαζιερα και την πήγατε στους Αγίους Σαράντα.
Ακριβώς όπως το είπατε. Λίγο ΠΡΙΝ αποτρελαθει. Άρα ήξερε τι ελεγεΑυτά ήταν ανοησίες του κ. Vlandis4 λίγο πριν αποτρελαθεί εντελώς ...
Δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι.
Ακριβώς όπως το είπατε. Λίγο ΠΡΙΝ αποτρελαθει. Άρα ήξερε τι ελεγε
Ναρθω να στο αλοιψω με λαδακι, γλυκούλα;
Εσείς ξέρετε καλύτερα. Και από τρέλα και από εισαγγελικές εντολές.Λίγο πριν αποτρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ.
Δεν τρελαίνεται ξαφνικά κάποιος. Είχε αρχίσει να παραληρεί έως ότου οι οικείοι του τον πήγαν στο Δρομοκαίτειο με εισαγγελική εντολή.
Αφού συγκαηκε το κορίτσι.
Αφού συγκαηκε το κορίτσι.
Ευτυχώς που δεν κάηκα κι εγώ στην παραλίαΑφού συγκαηκε το κορίτσι.
Ευτυχώς που δεν κάηκα κι εγώ στην παραλία