Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Γεια σου Σαουλη
Κανα νινακι αρμεγεις? (οικονομικα και ουσιαστικα)
ΤοσιαξαΓεια σου Σαουλη
Κανα βυζακι αρμεγεις? (οικονομικα και ουσιαστικα)
προσπαθώΓεια σου Σαουλη
Κανα νινακι αρμεγεις? (οικονομικα και ουσιαστικα)
προσπαθώ
εγώ ψάχνω καβουριώτισες και πέφτω όλο πάνω σε παγκρατιώτισες και κύπριες
εννοείται αν και εγώ κοιτάω μόνο τα ψυχικά χαρίσματα και τα βυζιάΟι Καβουριωτισες εχουν πιο πολυ ζουμι
εννοείται αν και εγώ κοιτάω μόνο τα ψυχικά χαρίσματα και τα βυζιά
άντε και τα γούφερ
εννοείται αν και εγώ κοιτάω μόνο τα ψυχικά χαρίσματα και τα βυζιά
άντε και τα γούφερ
αυτά είναι που κοιτάγα όταν ήμοθν μικρός...αθώο παιδίΝα τα πεις αυτα στον κ. πσαχτηρι που νοιαζεται ΜΟΝΟ για κωλους :thubsdown:
Ψυχικα χαρισματα, Βυζγια, Γουφερ.... αυτα ειναι κριτηρια προσεγγισης για μια γκομενα
Δεν ψήφισα γιατί λείπει απο τις επιλογές μια μικρή αλλά πολύ ουσιώδης λεπτομέρεια... πότε θα ξαναβγεί ο τσίριζα;
αυτά είναι που κοιτάγα όταν ήμοθν μικρός...αθώο παιδί
τώρα που μεγάλωσα και έγινα σοβαρό μέλος της κοινωνίας κοιτάω να έχει πόρσε ή τουλάχιστον ένα X3 και ο άντρας της να δουλεύει το μισό χρόνο στο εξωτερικό
E,τότε λοιπόν θα ξανα πάρει πρωτάθλημα και ο παοκ.Αν του την "τσιριξουμε" τοτε θα ξαναβγει σε καποια χρονια οταν θα βαρεθουμε παλι τα ψεμματα των καινουριων και θα αναζητησουμε την "ελπιδα" καπου αλλου
Φευ
Κάποτε εγώ ήμουν η νέα γεννιά του θρεντ...Φρονω οτι η ζωη σας διδαξε πολλα!
Παρακαλω οπως τα μεταλαμπαδευσετε στις νεοτερες γενιες
E,τότε λοιπόν θα ξανα πάρει πρωτάθλημα και ο παοκ.
Κάποτε εγώ ήμουν η νέα γεννιά του θρεντ...
Μεγάλο πλήγμα ήταν αυτό τώρα
Το έσιαξαΘα παρει ο χοντρουλης παλι 5-6 και μετα θα δωσει κανα ψιχουλο αλλου...
Εαν φυσικα στονΤσιριζαυπαρχειο Τσιπρας(με οτι αυτο συνεπαγεται) και οχι εναςΤσιριζαιοςπροεδρος που θα τρεφει αισθηματα για τον δαφνοστεφανομενο εφηβο
Και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν σοβαροι "αντιπαλοι" οπως ηΑΕΚπου ανεβαινει ταχεως και οΠΑΟ. Οι δυο κυριοι αντιπαλοι του Ολυμπιακου... οι υπολοιποι επονται...