Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Oλοι οι ΑΕΚτζήδες (εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και σε όλους τους τομείς)είναι καλά παιδιά και ξέρεις ποια είναι η αιτία;
Οτι δεν έχουμε την έπαρση του νικητή του δυνατού γιατί τόσα χρόνια είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Συν (για μένα ομιλώ) λόγω ηλικίας βλέπω τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση ενα παιχνίδι είναι και έχει τρία αποτελέσματα θα κάνουμε την πλάκα μας θα περάσουμε καλά αλλά στην ζωή υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα που θα με κάνουν να στεναχωρηθώ για πάνω απο ένα λεπτό σε περίπτωση ήττας.
Έτσι είναι!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
Oλοι οι ΑΕΚτζήδες (εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και σε όλους τους τομείς)είναι καλά παιδιά και ξέρεις ποια είναι η αιτία;
Οτι δεν έχουμε την έπαρση του νικητή του δυνατού γιατί τόσα χρόνια είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Συν (για μένα ομιλώ) λόγω ηλικίας βλέπω τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση ενα παιχνίδι είναι και έχει τρία αποτελέσματα θα κάνουμε την πλάκα μας θα περάσουμε καλά αλλά στην ζωή υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα που θα με κάνουν να στεναχωρηθώ για πάνω απο ένα λεπτό σε περίπτωση ήττας.

Respect!!!
Α λλη
Ε ντελώς
Κ ατάσταση

Ιδέα, ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμός!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Νομίζω ότι σας το έχω ξαναπεί.
Ο
Μετά την Καταστροφή ο πατέρας μου ήρθε εδώ και ο αδελφός του Αθήνα. Έγιναν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα.
Για μένα η ΑΕΚ είναι αδέλφια. Στα χωριά του Κιλκίς έχει πολλούς ΑΕΚ. Τα παιδιά τους είναι ΠΑΟΚ.
Μου τα έχεις πεί και σ'ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες πριν πολλά χρόνια να μου εκμυστηρευτείς και σοβαρότερα.  :hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.089
Πόντοι
2.606

Κι εγώ συμφωνώ και νομίζω ότι, αναφέρομαι στην τελευταία παράγραφο, δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο αλλά και χαρακτήρα και παιδείας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Από τη στιγμή που μπήκαν στις άλλοτε τιμημένες φανέλες, διαφημιστικά και άλλα τέτοια
εμπορικά, το ζήτημα της όποιας αθλητικής "ιδέας" τελείωσε οριστικά για όλες τις ομάδες.
Τα υπόλοιπα, είναι δυστυχώς νά 'χαμε να λέγαμε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
croc_1501824c.jpg
  :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
Από τη στιγμή που μπήκαν στις άλλοτε τιμημένες φανέλες, διαφημιστικά και άλλα τέτοια
εμπορικά, το ζήτημα της όποιας αθλητικής "ιδέας" τελείωσε οριστικά για όλες τις ομάδες.
Τα υπόλοιπα, είναι δυστυχώς νά 'χαμε να λέγαμε.

Εν μέρει... Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα! Πάντα θα υπάρχει αυτό το κάτι ως άρρηκτος σύνδεσμος με την ιστορία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το νήμα των αγνών αθλητικών ιδεών!
Υ.Γ. Όλη η πόλη είναι πια ασπρόμαυρη. Σημαίες παντού. Και ο κ. troubakhs μου στον Λευκό Πύργο. Στην γιγαντοοθώνη!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εν μέρει... Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα! Πάντα θα υπάρχει αυτό το κάτι ως άρρηκτος σύνδεσμος με την ιστορία.

Ιστορικά και λόγω οικογενειακής παράδοσης, είμαι Ολυμπιακός. Από εκεί και ύστερα, βλέποντας έναν
αγώνα, εντελώς αντικειμενικά και χωρίς ίχνος "συναισθηματισμού", είμαι με την ομάδα που παίζει καλύτερα
και αξίζει τη νίκη. Αν τύχει αυτή η ομάδα να είναι ο Ολυμιακός, χαίρομαι ίσως λίγο περισσότερο. Όμως, δεν νιώθω
καμία υπερηφάνεια ή αίσθημα υπεροχής έναντι ενός "αντιπάλου". Διότι αυτοί οι άνθρωποι, ανεξαιρέτως, είναι επαγγελματίες
που κάνουν τη δουλειά τους κλωτσώντας ένα τόπι και προσφέροντας θέαμα. Μέχρι εκεί...
Κάποτε, θυμάμαι, όταν ένα μεγάλο αστέρι μιας ομάδας άλλαζε χρώμα φανέλας, εθεωρείτο ούτε λίγο, ούτε
πολύ κάτι σαν εθνική προδοσία που πίκραινε κόσμο. Τόσο πίστευε ο κόσμος στην ιδέα της ομάδας και των "αγωνιστών"
της φανέλας. Αυτό, ειδικά όσοι έζησαν στα '80ς (για να μην πάμε και πιο πίσω) το θυμούνται καλά.
Όπως επίσης, θα θυμούνται με "ερυθρόλευκο καμάρι", τότε που ο Αναστόπουλος υπέγραψε στην Αβελίνο.
Από τότε, έτρεξε πάρα πολύ νερό (και χρήμα) "στο αυλάκι" και νομίζω ότι δεν έχει πλέον κανένα απολύτως νόημα
να παίρνονται στα σοβαρά τα αθλητικά. Γνώμη μου.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ας αρχίσουν οι χοροί....

Συνημμένα

• 3A902827-FA73-429D-81D5-25AAA6F249EC.jpeg
    3A902827-FA73-429D-81D5-25AAA6F249EC.jpeg
    116,1 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
70 λεπτά ακόμη!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
τρουμπα

εχω δει ομαδα Δεληκάρη, Σιώκο, Γκαιτατζή, Πουπάκη, Αγγελή , Συνετόπουλο, Λοσάντα κλπ
Σιδερη, Γιουτσο, Μποτινο, δεν εχεις δει ομως :grin: Να ειχα τα νειατα σου παληκαρι μου και ας ημουν και με ενα ματι :S

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Γιατί 2 λεπτά το εισιτήριο? μη μείνει άδειο το γήπεδο?  :2funny:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
ΜΠΛΙΖ που είσαι? έχω μια καταγγελία

αυτή τη στιγή ο Τζίμης και ο Ροντ πίνουν καφέ και συζητούν για τις χθεσινές εμπειρίες τους. Καταλαβάινεις ότι ο ένας μιλάει πάνω στον άλλον για να προλάβουν να τα πουν όλα.
Ο υπερκοριός που έχω τοποθετήσει υπέκλεψε ότι ο μεν Τζίμης γαμούσε επί τετραώρου την Λόλα του γκλάμουρ από όλες τις τρύπες (ίσως όχι τα αφτιά  :think: ) ο δε Ροντ γύρισε όλα τα περίπτερα της Αττικής για να βρει XXXXXXL προφυλακτικά  :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλησε η ΕΥΠ του νηματος  :worship: :worship: :worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom