NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
να τα εχεις καβατζα μόλις τελειώσει η νηστεία
Το 1o επιβεβαιώνω
Το 2ο τι να τα κάνω τα προφυλακτικά, να τα φουσκώσω για μπαλόνια?
Νηστεύω λέμε ...
να τα εχεις καβατζα μόλις τελειώσει η νηστεία
Το 1o επιβεβαιώνω
Νηστεύω λέμε ...
Το 1o επιβεβαιώνω
Νηστεύω λέμε ...
βάζελος :S :S :SΤι άλλο θα γινόταν στα Πετράλωνα;
καλα δικαιολογίες
κι εμενα ο παππούς μετα την καταστροφή ήρθε Αθήνα και μάλιστα Πετράλωνα. Ο πατέρας μου εκεί μεγάλωσε αλλά είχε μυαλό και έγινε Θρύλος
![]()
![]()
![]()
θα χασετε και θα γελαει ο κοσμος![]()
![]()
![]()
δεν μου συμπεριφερεσαι σωστα αγιες μερες....
βάζελος :S :S :S![]()
![]()
και φυσικα εγω μεγαλωσα
στα σκαλοπατια και στα τσιμεντα
και απο τη καβλα μου δεν εβγαζα κουβεντα![]()
![]()
![]()
![]()
Ντροπή σας!!!
XXXS προφυλακτικά;;;;;;;;
τρουμπα
και εγω...ο γκαιτατζης ηταν γειτονας μου και με εβαζε τον πατερα μου που ηταν εθνικος να με πηγαινει γηπεδοτρουμπα
εχω δει ομαδα Δεληκάρη, Σιώκο, Γκαιτατζή, Πουπάκη, Αγγελή , Συνετόπουλο, Λοσάντα κλπ
Και διηγώντας τα να κλαις...τρουμπα
εχω δει ομαδα Δεληκάρη, Σιώκο, Γκαιτατζή, Πουπάκη, Αγγελή , Συνετόπουλο, Λοσάντα κλπ
σε παραπέμπω στην υπογραφη μουΚαι διηγώντας τα να κλαις...
Πρωταθλητής: ΠΑΟΚ!
και εγω...ο γκαιτατζης ηταν γειτονας μου και με εβαζε τον πατερα μου που ηταν εθνικος να με πηγαινει γηπεδο
σε παραπέμπω στην υπογραφη μου![]()
Oλοι οι ΑΕΚτζήδες (εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και σε όλους τους τομείς)είναι καλά παιδιά και ξέρεις ποια είναι η αιτία;και ειστε και οι 4 καλά παιδγιά
τι στο καλό έφταιξε και γίνατε χανούμια?![]()
![]()
![]()
![]()
ΣυμφωνώOλοι οι ΑΕΚτζήδες (εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και σε όλους τους τομείς)είναι καλά παιδιά και ξέρεις ποια είναι η αιτία;
Οτι δεν έχουμε την έπαρση του νικητή του δυνατού γιατί τόσα χρόνια είμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Συν (για μένα ομιλώ) λόγω ηλικίας βλέπω τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση ενα παιχνίδι είναι και έχει τρία αποτελέσματα θα κάνουμε την πλάκα μας θα περάσουμε καλά αλλά στην ζωή υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα που θα με κάνουν να στεναχωρηθώ για πάνω απο ένα λεπτό σε περίπτωση ήττας.