iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μα καλά δεν χορτάσατε κινέζικο αγαπητέ;Εισαι και μοναχοφαης. Ενα πμ δεν στελνεις![]()
Μα καλά δεν χορτάσατε κινέζικο αγαπητέ;Εισαι και μοναχοφαης. Ενα πμ δεν στελνεις![]()
Άσχετο: πώς γίνεται κάποιοι να θεωρούνται μοναχοί αφού μένουν όλοι μαζί σε μοναστήρι;![]()
Δηλαδή όντως φτάνει από τον τρίτο ως το ισόγειο!!!Αν ήταν κανενα καλό why not![]()
Μα κάθε ομάδα ατόμων αποτελεί κοινωνική ομάδαΠροφανώς επισημαίνει το ότι ζουν μακριά από την κοινωνία.
... ἠγρύπνησα καὶ ἐγενόμην ὡς στρουθίον μονάζον ἐπὶ δώματος ... [Ψαλμός του Δαυίδ].
Τζιμη σε συμπαθαω ! αλλα δεν θελω να μιλας ασχημα στον θειο μου! φυλαξου ! το νου σου !
Ειναι αρρωστια. Αν δοκιμασεις κολλησες :SΜα καλά δεν χορτάσατε κινέζικο αγαπητέ;
Ανίατη να υποθέσω;Ειναι αρρωστια. Αν δοκιμασεις κολλησες :S
Μα κάθε ομάδα ατόμων αποτελεί κοινωνική ομάδα![]()
Καλή η λουλού!Ηρθε και μια λουλου και έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου![]()
![]()
![]()
Και εγώ τον συμπαθώ τον γεροξεκουτη... είναι καλό γεροντάκι μωρε
Παρεπιπτόντως δεν σε πρόσεξα στο κινεζικό ποτέ μπήκες;
Ηρθε και μια λουλου και έχασα την αυτοσυγκέντρωση μου![]()
![]()
![]()
Μεχρι τελικης πτωσηςΑνίατη να υποθέσω;
ΑπαντησαΚοίτα πμ
Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα σου σηκωθεί ξανάΜεχρι τελικης πτωσης(που οπως φαινεται ειναι πολυ κοντα) :S
Ακριβως. Δεν χρειαζεται να σιαξω τιποταΣημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα σου σηκωθεί ξανά![]()
εξαιρετικη φωτογραφια πιατου σουσι!
Μαλλον χρειαστηκε να τοσιαξωΣημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις αλλάπόσες φορέςαν θα σου σηκωθεί ξανά![]()
Delivery κάνουν;Και με πολύ ωραία γεύση...
Θα παρω και δυο ρολλακια για το σπίτι
Δίνω πληροφοριες σε πμ
Καλή η λουλού!